DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Konya'da karla kaplı yollar offroad tutkunlarına macera dolu bir gün yaşattı

Eklenme: 19.02.2025 - 12:01 Güncelleme: 19.02.2025 - 12:07

Konya'nın Bozkır ilçesine gelen offroad tutkunları, yaylada karla kaplı yollarda hem yolları açmaya çalıştı hem de offroad heyecanı yaşadı.

Konya'da karla kaplı yollar offroad tutkunlarına macera dolu bir gün yaşattı
Reklam alanı

Antalya'nın Manavgat ilçesinden Konya'nın Bozkır ilçesinde bulunan Çağlayan Çat Yaylası'na gelen 50 araçlık offroad ekibi, macera dolu bir gün geçirdi. Yaklaşık 30 santimetre kalınlığa ulaşan karlı yollarda offroad araçları ile yol açmaya çalışan ekip, açtıkları yollarda offroad heyecanı yaşadı.
"Bozkır'ın doğa ve spor potansiyelini keşfediyoruz"
Memleketi Konya'nın Bozkır ilçesi olan Yakoff Manavgat Offroad Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Onur Sezgen, kış aylarında dernek olarak offroad tutkunu arkadaşları ile buraya geldiklerini belirterek, "Bozkır'a gelip burada etkinlikler düzenliyoruz. Misafirlerimiz, Bozkır'ın doğal güzelliklerini ve spor potansiyelini keşfetmiş oluyor. Konya ve Antalya sınırında yer alan Bozkır, ciddi bir doğa ve spor potansiyeline sahip. Biz de iki il arasında gönül köprüsü kurarak, Toros Dağları'nın zirvelerinde bu tür etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz" dedi.


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 9
❤️ 3
😊 10
😡 3
👎 6
😂 4
😢 3
😲 3
Toplam 41 tepki

Yorumlar

  • Okur 297 gün önce

    Zengin işi. Zenginiz ne yapacağımızı şaşırdık diyorlar yani

Yorum Yap