Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya’da fırıncıya silahlı saldırı! 1 ölü, 2 yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde fırıncılık yapan bir kişi, yanındaki ortağı ve pastane ustasıyla birlikte kiralık dükkana baktıkları sırada aynı caddede bulunan başka bir fırıncının silahlı saldırısına uğradı. Olayda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Konya’da fırıncıya silahlı saldırı! 1 ölü, 2 yaralı
Olay, Hamidiye Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, fırın olarak kiralamak üzerine boş dükkana bakan fırıncılık yapan aynı zamanda harita mühendisi olan Erdal Üstüner (60), yanındaki ortağı Yunus A. ve pastane ustası Murat Ş. ile birlikte dükkanı incelediği esnada yanlarına gelen, yakınlarda bulunan başka bir fırının işletmecisi olan S.G.'nin tabancasından çıkan kurşunlara hedef oldu.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Saldırganın peş peşe ateş açması sonucu ağır yaralanan ve vücuduna 4 kurşun isabet ettiği belirtilen Erdal Üstüner, ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı olarak aynı hastaneye kaldırılan Murat Ş. ile Yunus A. da tedavi altına alındı.
Murat Ş. Acil Servisteki ilk müdahale sonrasında Konya'ya sevk edildi. Olayda hayatını kaybeden Üstüner'in cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Olay sonrası hayatını kaybeden Erdal Üstüner ve yaralananların yakınları hastane önüne geldi.

Olay yerinde çok sayıda boş kovan ve çekirdek bulundu

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de olayın ardından saldırganı yakalamak için harekete geçti. Saldırganın kullandığı belirtilen minibüs, kabristan arkasında yol kenarında terk edilmiş vaziyette bulunurken, polis nezaretinde bir çekiciyle otoparka çekildi.
Olay yeri inceleme ekipleri de, silahlı saldırı olayının yaşandığı kan gölüne dönen boş dükkanda çalışma yaparken, iş yerinde çok sayıda boş kovan ve çekirdek tespit edildi. Silahlı saldırı olayının şüphelisi S.G.'nin de fırın işletmecisi olduğu, iş yerlerinin yakınında aynı cadde üzerinde kendilerine rakip olabilecek bir fırın dükkanının kiralanmasını istemediklerinden dolayı olayın yaşandığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri firari saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 7
  • 3
  • 3
  • 4
  • 3
  • 43
  • 5
  • 27
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English