Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da dostluk ve kardeşlik futbol turnuvası kapanış programı yapıldı

Karatay Belediyesi ve Karatay İlçe Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen "Yaz Kur'an Kursları Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası"nın kapanış programı gerçekleştirildi.

Konya’da dostluk ve kardeşlik futbol turnuvası kapanış programı yapıldı
Karatay Belediyesi ve Karatay İlçe Müftülüğü işbirliğiyle, Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklara yönelik düzenlenen dostluk ve kardeşlik futbol turnuvasının kapanış program gerçekleştirildi. Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde yaklaşık 20 gün boyunca kupa için ter döken çocuklar bu sefer yine Karatay Belediyesi ve İlçe Müftülüğü organizesinde piknik keyfi yaptı.
Karatay Belediyesi ve Karatay İlçe Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen Yaz Kur’an Kursları Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası’nın kapanış programı gerçekleştirildi. 
Karatay Şehir Parkı’nda düzenlenen söz konusu etkinliğe 25 Temmuz ile 17 Ağustos tarihleri arasında Yaz Kur’an Kursları Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası’nda ter döken 800’e yakın öğrenci katıldı. 

Karatay Belediye Başkan Vekili Şaban Önal, İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Şube Müdürü Cahit Nazlı, Şube Müdürü Şakir Eğri, Karatay Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fehmi Adam ve din görevlileri de programda öğrencileri yalnız bırakmadı. 

FUTBOL TURNUVASI HEYECANI, YERİNİ PİKNİK KEYFİNE BIRAKTI
Karatay Belediyesi ve Karatay İlçe Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen “Yaz Kur’an Kursları Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası Kapanış Programı”, öğrencilerin Karatay Belediyesi Hayvanat Bahçesi gezisi ile başladı. Hayvanat bahçesini gezen ve bahçedeki yüzlerce tür ve yabani hayvanı görme fırsatı bulan öğrenciler, bol bol fotoğraf çektirmeyi de unutmadı. 
Karatay Belediyesi Hayvanat Bahçesi gezisinin ardından öğrenciler, kendileri için organize edilen piknik etkinliğine katıldı. Öğrenciler, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Gönüllüleri tarafından hazırlanan birbirinden eğlenceli, eğitsel oyunlar ile yarışmalara katılarak gönüllerince eğlendiler. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English