Konya Bedesteni’nin sevilen simalarından, çevrede Bedestenin Gülü olarak tanınan Yakup Abi, rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldı.
Konya’nın tarihi Bedesten Çarşısı’nda vatandaşların yakından tanıdığı ve güler yüzüyle sevilen Yakup Abi’nin dün ikindi saatlerinde yeniden rahatsızlandığı öğrenildi. Yakup Abi, çevredeki vatandaşların yardımıyla sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye götürüldü.

Yakup Abi’nin tedavi altına alındığı öğrenilirken, Bedesten esnafı ve kendisini tanıyan vatandaşlar geçmiş olsun dileklerini iletti.
(28 Mart tarihinden fotoğraf)
Daha önce de rahatsızlanmıştı
Yakup Abi, 28 Mart tarihinde de Kapu Camii yakınlarında rahatsızlanmıştı. Olayın ardından sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Yakup Abi’nin yeniden rahatsızlanması, Bedesten esnafını ve sevenlerini endişelendirdi.
Bedesten’in renkli ve sevilen simalarından biri olan Yakup Abi’den gelecek güzel haber bekleniyor.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.