DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Konya Baro seçimleri ertelendi!

Eklenme: 05.10.2024 - 19:21 Güncelleme: 05.10.2024 - 19:31

Konya Barosu Olağan Seçimli Genel Kuruluna gidiyor. Bu kapsamda barodan yapılan açıklamada yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle seçimlerin ertelendiği duyuruldu.

Konya Baro seçimleri ertelendi!
Reklam alanı

Konya Barosu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Baromuz Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün itibari ile yeterli çoğunluk sağlamadığı için 12 Ekim 2024 cumartesi günü saat 09.30'a Karatay Gençlik Merkezi'nde yapılmak üzere ertelenmiştir.

"Genel Kurulun ertelenmesi nedeniyle Konya Adliye Sarayıda gerçekleştirilecek olan baro organları seçimleri de 13 Ekim 2024 Pazar günü 09.00 - 17.00 saatleri arasında ertelenmiştir."

"Siz değerli meslektaşlarımızın bilgisine saygı ile sunarız."


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap