Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kocasının adliye koridorunda darp ettiği kadın: Ölmek istemiyorum

Anadolu Adliyesi’nde, 'silahla tehdit' suçlarından yargılanan sanık, duruşma sonrasında boşanma aşamasında olduğu karısını adliye koridorunda darbetti.

Kocasının adliye koridorunda darp ettiği kadın: Ölmek istemiyorum
İstanbul Kartal’daki Anadolu Adliyesi’nde, 27 yaşındaki Dilan A.B., boşanma aşamasında eşi tarafından silahla tehdit edildi.

Avukatı aracılığıyla eşi Yusuf B. hakkında suç duyurusunda bulunan genç kadın, eşi hakkında 6 ay süreyle uzaklaştırma kararı aldırdı.

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KOCASI ADLİYE ÖNÜNDE DÖVDÜ
Yusuf B. hakkında 'silahla tehditi' ve 'basit yaralama' suçundan dava açıldı. Davanın geçtiğimiz gün görülen celsesine taraflar katıldı. Anadolu 25. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma sonrasında, sanık Yusuf B. önce eşinin ağabeyine yumruk atarak yere düşürüp boğmaya çalıştı.

Bu sırada duruma müdahale etmeye çalışan Dilan A.B.’nin de saçından tutarak yerde sürükleyen gözü dönmüş koca, genç kadını küfürler ederek darbetti.

"ÖLMEK İSTEMİYORUM 
Olayın ardından darp raporu alarak boşanma aşamasında olduğu Yusuf B.’den şikayetçi olan genç kadın, "Ben ölmek istemiyorum" dedi.

"2 HAFTALIK ÇOCUĞUMU GÖRDÜĞÜM ŞİDDETLERDEN DOLAYI DÜŞÜRDÜM"
Konu hakkında konuşan Dilan A.B., "Havalimanında çalışıyordum. Eşim de havalimanında çalışıyordu. Kendisiyle orada tanıştık. Ondan sonra kısa bir süre sonra evlendik. Evlendiğim günden beri şiddete maruz kalıyorum. İki haftalık çocuğumu gördüğüm şiddetlerden dolayı düşürdüm. Bunun üzerine boşanma davası açtım. Boşanma davası açtığım günden beri hem silahla tehdit ediliyorum hem de saldırılara maruz kalıyorum. Çalıştığım iş yerinde de kendisi herkesin gözü önünde durakta iş servisimi beklerken silahlı saldırıda bulundu. Hem bana hem arkadaşlarıma karşı. Bunun üzerine ben gidip şikayette bulundum, kendisi tutuklandı. Ama bana silah doğrulttuğu için değil, arkadaşlarıma silah doğrulttuğu için tutuklanmıştı. Biz onu tutuklu biliyorduk. Dün duruşmamız vardı. Duruşmaya gittik. Duruşmaya biraz geç kalmıştık. Kendisini içeride görünce şoka girdik. Hem avukatım hem ben. Abim dışarıda bekliyordu. Hiçbir şeyden haberi yoktu. Ondan sonra duruşmadan çıktık. Kendisi abimin yanına yaklaşarak, ‘Ne bakıyorsun’ dedi. Sonra abimin üzerine saldırdı." dedi.

"HEM BENİM HEM DE AİLEMİN CAN GÜVENLİĞİ YOK"
Dilan A.B. konuşmasının devamında, "Ben araya girdim. Avukatım da araya girdi. Bunun üzerine kendisi beni de darbetmeye başladı. Saçlarımdan tutup yerlerde sürüklemeye başladı. Ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim orada. Hakimlere savcılara bu durumu belirtmek istedim. Kapıyı açmak istedim. Mübaşir Bey kapıyı kapattı. Bu olay polislerin, savcıların, hakimlerin önünde gerçekleşti. Kendisinden şikayetçi olduk. Hem ben hem avukatım hem de abim. Ama bizim ifadelerimiz daha alınmamış, bitmemişken Yusuf B. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Üstelik 2 tane denetimli serbestliği olmasına rağmen. Bu adam şu an eli kolu sallayarak sokakta geziyor. Bugün hem ben hem ailem tehdit altındayız. Ben sadece ayrılmak istiyorum ve beni rahat bırakmasını istiyorum. Ve bir an önce Yusuf adlı şahsın tutuklanmasını talep ediyorum. Biz hukuki olarak arıyoruz hakkımızı, ama maalesef olmuyor. Yetkililerden Yusuf B.’nin tutuklanmasını istiyorum. Hem benim hem de ailemin can sağlığı, güvenliği yok" diye konuştu.

"ÖLMEK İSTEMİYORUM, YAŞAMAK İSTİYORUM"
Dilan A.B., "Yaşamak istiyorum, ölmek istemiyorum. Çünkü çok fazlaca öldük yaşamak için. Ben ne ilkim ne sonum. Nasıl olacak, biz nasıl yaşayacağız. Özgürce yaşamak istiyorum. Ben eskiden yürürken arkama, sağıma, soluma bakmazken; şu an tedirginlik içerisindeyim, dışarı çıkamıyorum, yalnız dışarı çıkamıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English