DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

KKTC’deki yangın büyük oranda kontrol altına alındı

Eklenme: 23.06.2022 - 17:29

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) İskele’ye bağlı Mersinlik köyünde 2 gündür devam eden yangının büyük oranda kontrol altına alındığı belirtildi.

KKTC’deki yangın büyük oranda kontrol altına alındı
Reklam alanı
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde İskele'ye bağlı Mersinlik köyünde 2 gün önce ormanlık alanda başlayan yangını söndürme çalışmalarının devam ettiği, alevlerin büyük oranda kontrol altına alındığı bildirildi. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yangından etkilenen bölgenin rehabilitasyonu için 600 bin fidan gerektiğini açıkladı. KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, resmi temaslarda bulunmak üzere KKTC’ye gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile birlikte, helikopterle yangın alanını inceledi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap