Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'ye bir kez daha arınma çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu, Bu çınarın gölgesi haramın ve kirlenmişliğin sığınağı asla ve asla olamaz. Gerektiğinde arınmasını bilir" dedi.
Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir videomesaj paylaştı. CHP'ye bir kez daha 'arınma' çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, "Partimiz, bize bırakılmış bir miras değildir" dedi.
"Partimiz bizlere kutsal bir emanettir. Emanet kirletilemez, emanete kara çalınamaz. Hele ki bu çınarın gölgesi haramın ve kirlemişliğin sığınağı asla ve asla olamaz. Gerektiğinde arınmasını da bilir, iç muhasebesini yapmasını da."
Kendisinden susmasını veya başka şeyler söylemesini bekleyenler olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Beni iyi dinleyin. Kemal Kılıçdaroğlu milletin ve partinin çıkarlarını kendi ikbali için müzakere etmez. İftiralarınız da tehditleriniz de vız gelir" dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu, 'temiz siyasetin' önemini de vurguladı.
"Siyaseti temiz tutmak ve milletin sofrasına bereketi taşımak bu ülkede siyaset yapan herkesin namus borcudur. Aklımız nefsimize uymasın, yolumuz dürüstlükten ayrılmasın, rehberimiz vicdanımız olsun."
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Kılıçdaroğlunu, son kurultayında, ekrem ve fetocu ekibi. parayla kadroyla hediyelerle, delegeleri satın alarak,kılıçtaroğlunu devirdiler,ama dalavere,üçkağıtçılıkları ortaya çıktı?şikayet edenlerde chp li dekegeler?Haka inkar ediyor utanmazlar?
Kılıçdaroğlu senin gibi karektersizi yıllarca seçim kaybetmesine rağmen Cho nin başında tutanlarda kabahat utanmazın tekisin sen
Yorum Yap
Konya'da Stadyum-Şehir Hastanesi tramvay hattı çalışması devam ediyor: O yollar 30 gün trafiğe kapatılacak!
MİT’in yakaladığı DEAŞ’ın sözde sorumlusu Konya’ya getirildi
Zenginlerin gizli cemiyeti ifşa oldu
Konya dahil 13 ilde dolandırıcılık operasyonu: 19 kişi tutuklandı
Dışişlerinden, Avrupa Parlamentosunun 2025 Yılı Türkiye Raporu'na tepki
54 ilde 'tetikçi ve suç örgütü övücü' paylaşımlara operasyon
Doğanın Esintisiyle Şehir Ruhunu Buluşturan Çiçekler
İtalya, geçici kapattığı Tahran'daki büyükelçiliğini yeniden açacak
Konya'da arsa sahibini dolandıran sanıklar hakkındaki davada karar çıktı
Lübnan Cumhurbaşkanı: Ateşkesten yanayız!
19 il için "sarı" uyarı: Kuvvetli yağışa dikkat
Konya’da sokak hayvanlarının toplanması tamamlandı mı? Bakan Mustafa Çiftçi'den açıklama