Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Kendi Yolumda" filminin galası Ankara'da yapıldı

Yönetmen Ömer Faruk Sorak: "Biz, yolda olan ve kendi yolunu bulmak isteyen herkese yan yollara sapmadan, inandıkları yola gidebilmenin azmini veren bir film yaptık diye düşünüyorum"

Anadolu Ajansı haberine göre;

ANKARA (AA) - Yönetmen Ömer Faruk Sorak'ın imzasını taşıyan "Kendi Yolumda" filminin Ankara'daki galası gerçekleştirildi.


Yönetmen Sorak ve oyuncular Gökhan Özoğuz ile Ferit Aktuğ, bir alışveriş merkezinde başkentli sinemaseverlerle bir araya geldi.


Filmi "Bir ünlü, başka bir coğrafyada doğsaydı yolunu bulur muydu?" düşüncesiyle, herkesin kendi yolunu bulabilme hikayesi üzerinden kurguladıklarını belirten yönetmen Sorak, "Biz, yolda olan ve kendi yolunu bulmak isteyen herkese yan yollara sapmadan, inandıkları yola gidebilmenin azmini veren bir film yaptık diye düşünüyorum." dedi.


Başrol oyuncusu Özoğuz ise filmin senaryosunu duyar duymaz "hemen hayata geçirelim" dediğini söyledi. Özoğuz, şöyle devam etti:


"Film bize kendi kendini yazdırdı zaten. Film aslında herkesin inandığı, yürümek istediği yolda bıkmadan, usanmadan sonuna kadar giderse ve 'başarıya giden her yol mubahtır' değil tam anlamıyla saf, öz duygusuyla yürüdüğü zaman illa bir yerde başarının onu bulduğunu ifade eden bir film. Film, hayat gibi ondan dolayı da 'Kendi Yolumda' demek istedik."


Oyuncu Aktuğ da filmde Özoğuz'un yakın arkadaşı rolünde olduğunu belirterek, "Gökhan'ı yolda tutmaya çalışan arkadaşı. Filmin biraz daha eğlenceli tarafıyım." diye konuştu.


- Mansur Yavaş: "Kan kaybeden sinema sanatına destek olacağız"


Galaya katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da bir başkentin çağdaş başkentlerle yarışabilmesinin en önemli şartının, sanatı ve sanatçıyı desteklemesi olduğunu söyledi.


Kovid-19 döneminde özellikle en fazla zarar gören gruplardan birinin sanatçılar olduğuna işaret eden Yavaş, "Bizler de inşallah epey kan kaybeden sinema sanatına destek olacağız. Kendimiz gelemesek de ücretsiz okuttuğumuz, Anadolu'dan gelmiş öğrencilerimiz var, inşallah onları düzenli şekilde sinemayla buluşturup, destek olmaya çalışacağız." diye konuştu.


Daha sonra oyuncular, izleyicilerle filmi izledi.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English