DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

İçişleri Bakanı Soylu, Gölyaka'da muhtarlarla toplantı yaptı

Eklenme: 25.11.2022 - 20:09

Reklam alanı

DÜZCE (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de depremin merkez üssü Gölyaka ilçesinde muhtarlarla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.


Gölyaka İlçe AFAD Merkezi'nde düzenlenen toplantıya katılan Soylu, burada sahadaki çalışmalarla ilgili AFAD yetkililerinden bilgi aldı.


Toplantıda, Vali Cevdet Atay, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ile ilçedeki muhtarlar hazır bulundu.



Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap