DOLAR : 42,48₺
EURO : 49,46₺
STERLİN : 56,86₺
GRAM : 5.842,84₺
ÇEYREK : 9.608,96₺
CUMHURİYET : 38.123,93₺
Güncel

Hasan Kılca Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Eklenme: 05.12.2025 - 16:13 Güncelleme: 05.12.2025 - 16:17

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek bölgedeki talep ve beklentileri yerinde dinledi.

Hasan Kılca Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu
Reklam alanı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları programı çerçevesinde bu hafta Gaziosmanpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Kılca, Karbel Erkam Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti.
Başkan Hasan Kılca, bölgeye dair istek ve önerileri dinleyerek belediyenin Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmalar hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Programa AK Parti Karatay İlçe Başkanı Akif Demirci, AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Karatay Belediye Meclis Üyeleri de katılım sağladı.

KILCA: KARATAYLILARIN HİZMETİNDEYİZ
Karataylıların memnuniyeti için yoğun bir çalışma içinde olduklarını ifade eden Başkan Kılca, mahalle ziyaretlerinin kendilerine önemli geri dönüşler sunduğunu belirtti.

Başkan Hasan Kılca şunları kaydetti; “Hemşehrilerimizle hasbihal etme fırsatı bulduğumuz Cuma Buluşmaları programlarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve önerilerini dinliyor; hayır dualarını alıyoruz. Bu buluşmalar, aramızdaki dayanışmayı daha da kuvvetlendiriyor. Biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Onlara hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin.”
Hasan Kılca Cuma namazının ardından Karbel Erkam Kur’an Kursunu da ziyaret ederek, çocuklarla sohbet etti.


Kaynak: Karatay Belediyesi Basın Bürosu

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap