DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Dışişleri: Türkiye'nin Filistin halkının haklı mücadelesine desteği sürecek

Eklenme: 23.08.2025 - 20:06

Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın, ABD Başkanı Trump'ın eşi Melania Trump'a gönderdiği mektuba ilişkin, "Türkiye, Filistin halkının haklı mücadelesine verdiği desteği ödün vermeden sürdürmektedir." değerlendirmesinde bulundu.

Dışişleri: Türkiye'nin Filistin halkının haklı mücadelesine desteği sürecek
Reklam alanı

Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın, ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'a Ukrayna'daki savaş için gösterdiği hassasiyeti Gazze'deki insani kriz için de göstermesi çağrısında bulunduğu mektubunu alıntılayarak, Filistin halkının haklı mücadelesine verilen desteğin ödün verilmeden sürdüğünü belirtti.

Açıklamada, "Sayın Emine Erdoğan, mektupta, Gazze'nin barışa ve huzura susamış çocukları için artık bir adım atılması gerektiğinin altını çizdi" dendi.

"Türkiye, Filistin halkının haklı mücadelesine verdiği desteği ödün vermeden sürdürmektedir. Sayın Emine Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'a Gazze'deki insani krizin sona erdirilmesine ilişkin gönderdiği mektupta, Gazze'nin barışa ve huzura susamış çocukları için artık bir adım atılması gerektiğinin altını çizdi."


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 3
😡 0
👎 3
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 6 tepki

Yorum Yap