DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e Özgür Özel'e 500 bin TL'lik dava

Eklenme: 07.07.2025 - 14:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'e 500 bin TL'lik manevi tazminat davası açarken yine Özel'in sözleri için ise suç duyurusunda bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e Özgür Özel'e 500 bin TL'lik dava
Reklam alanı

Türkiye'de siyaset bir hayli hareketlenmeye başladı. 

Öyle ki siyasetin dili de ağırlaşıyor. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'li belediyelere yapılan son yolsuzluk operasyonlarının ardından yaptığı açıklamada "milleti sokağa dökme tehdidinde" bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I HEDEF ALDI
Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alarak, "Sokağa davet edeceğim günü ben bilirim. Ama bana bu milleti sokağa davet ettirme. Televizyondan izlersiniz meydanları, Mısır’daki gibi." ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZMİNAT DAVASI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Özgür Özel'e dava... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'in sözleri sonrası 500 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, detayları şu sözlerle duyurdu; 

SUÇ DUYURUSUNDA DA BULUNULDU
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 5 Temmuz 2025 tarihinde MYK sonrası yaptığı basın açıklamasında, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan mesnetsiz ithamları, hakaretamiz ifadeleri ve tehdit mahiyetindeki sözleri nedeniyle nedeniyle Ankara Asliye Hukuk Mahkemesinde 500 bin TL'lik manevi tazminat davası açılmıştır.

Ayrıca Cumhurbaşkanına hakaret suçundan ve TCK 310/2 delaletiyle tehdit suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyunun bilgisine saygıyla arz olunur.


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 0
😊 2
😡 2
👎 4
😂 1
😢 0
😲 1
Toplam 12 tepki

Yorum Yap