Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile Kalkanı Programı ile ailenin tüm bireylerine destek vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizin ürettiği doğal gaz ve petrol gelirlerinden ayrılacak kaynakla Aile ve Gençlik Bankası kuracağız. Aile Kalkanı Programı ile ev hanımlarından çocuklarımıza ve gençlerimize kadar ailenin tüm bireylerine destek vereceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Şimdi pankartta diyor ki; bir doğru, 6 yanlışı götürür. Şimdi bunu 7'ye çıkarmak lazım. Cuma günü kavuşacağınız Ramazan Bayramı'nızı cani gönülden tebrik ediyorum.

14 Mayıs'ta bunlar siyasi mevta olacaklar. 

Vaktimizi, enerjimizi deprem yaralarımızı sarmaya verdik. Bayramın ikinci günü yapımı tamamlanan ilk köy evlerini teslim edeceğiz.

TCG Anadolu'yu 30 bini aşkın kişi ziyaret etti
Epeyce bir kavga dövüşün ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday çıkarmayı başarabildiler. Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok. TCG Anadolu'yu 30 bini aşkın kişi ziyaret etti. Herkes mutlu ama bu mutluluğa tahammül edemeyenler var. 

Adaylığımızı aylar öncesinde ilan etmiştik. Biz bazıları gibi yıkmaya değil, inşa etmeye geldiğimiz için milletimizin huzuruna boş çıkmadık. Seçim vaadimizle bu vizyonun ilk 5 adımının somut adımlarını yayımladık. Biz çok çalıştık, iyi hazırlandık. 14 Mayıs'ta ben vatandaşlarımla birlikte bunları sandığa gömeceğiz. 

Tüm bu hazırlıkları yaparken deprem bölgesini ihmal etmedik. Tüm bakanlıklarımız felaket gününden beri gece gündüz sahada. Amacımız 319 bini bir yıl içinde olmak üzere 650 bin yeni konut yaparak depremde yıkılan şehirlerimizi ayağa kaldırmak. 

Bu ülkenin 85 milyon vatandaşı hangi kökenden olursa olsun aynı büyük ailenin bire ferdidir.  Dünyada ve ülkemizde aile kurumunu yıkmaya yönelik kampanyalar hız kazandı. CHP, LGBT bireylerini destekleyebilir. Çünkü bunlarda aile kudsiyeti diye bir şey yok. Ama biz ailemizin kudsiyetine inanıyoruz. Bu yüzden 14 Mayıs çok önemli. Bu tehditlere karşı ailelerimizi koruyacağız. Aile ve Gençlik Bankası bunun ilk adımı olacak. 
Ev hanımlarına emeklilik hakkı
İlk müjdemiz ev hanımlarına. Evlerimizin yüklerini çeken ev hanımlarımıza emeklilik hakkı getiriyoruz. Primlerinin 3'te 1'ini biz ödüyoruz.

İkinci müjdemiz gençlerimize; Eğitimlerinden iş kurmalarına ve evliliklerine kadar her aşamada gençlerimizin yanında yer alıyoruz. Kimi hibe, kimi faizsiz kredi şeklindeki maddi desteklerle gençlerimizi hayata hazırlıyoruz. Evlenmek isteyen gençlerimize 2 yılı ödemesiz 48 ay vadeli, faizsiz 150 bin lira kredi vereceğiz. Böylece gençlerimiz maddi sıkıntıya düşmeden kolayca altından kalkabilecekleri şartlarla yuvalarını kurabilecek.

Üçüncü müjdemiz ailenin tüm fertlerine; Her ailede en az bir kişinin istihdama katılmasını temin edeceğiz. Bu amaçla istihdam edilen kişinin gerekirse sigorta primini, gerekirse maaşının bir kısmını biz karşılayacağız.Bu sözlerimizi hayata geçireceğimizi siz biliyorsunuz. Ülkemiz için hep ayakları yere basan plan ve projeler ürettik. Milletimiz için biz hep büyük hayaller kurduk ama hiçbir zaman hayal satmadık. Hiçbir engelin ve tuzağın bizi engellemesine izin vermedik. 

Kılıçdaroğlu, bir gün şu kadar milyar dolar buldum, ülkeye getireceğim diyor, arkasına bakıyorsunuz ülkeyi Londra tefecilerine teslim etme niyeti çıkıyor. İçeride ve dışarıda pusuda bekleyen ne kadar ülke ve millet düşmanı varsa ellerini ovuşturmaya başladı. Bunlar desteği Kandil'den alıyor.

Biz 21 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Ülkemizin asırlık eksikliklerini bu sayede tamamladık. Son 20 yılda Denizli'ye bugüne kadar 70 milyar yatırım yaptık.

TOKİ vasıtasıyla 10 bin 815 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik. 834 konutun yapımına devam ediyoruz.

Aydın- Denizli- Antayla otoyolunu seneye bitiyoruz. Denizlili çiftçimize yaklaşık 4 milyar lira tutarında destek sağladık.

Karadeniz gazında sona doğru
Karadeniz doğal gazını yarın ateşliyoruz.

Bu ülke ne zamandan beri teröristleri korur hale geldi? Benim ülkem asla teröristleri koruyan bir ülke değildir.

Ben size inanıyorum, sandıkları siz patlatırsınız. Bizim davamız büyük, biz soğanı masanın üzerine koyar, yumruğumuzu vurur öyle yemesini biliriz. Bu ülkede ne soğan, ne patates, ne salatalık derdi var, dert olan ne varsa biz onları çözdük zaten. Eğitimde ilk, orta, lise kitaplarımızı masaların üzerinde görüyor muyuz, hizmet veriyor muyuz? 

Biz geldik 78 üniversite vardı şimdi 208 üniversitemiz var. Üniversite olmaya ilimiz yok. 

Ayrıntılar geliyor...

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 1
  • 17
  • 8
  • 2
  • 13
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English