Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cihanbeyli’de iftar sevinci yetimlerle paylaşıldı

Konya’nın Cihanbeyli İlçesinde Dünya Yetimler Günü dolayısıyla bir iftar yemeği organize edildi. Kaymakam Remzi Demir ve Belediye Başkanı Mehmet Kale, iftarda yetim çocuklarla yakından ilgilendi.

Cihanbeyli’de iftar sevinci yetimlerle paylaşıldı
Dünya Yetimler Günü dolayısıyla Cihanbeyli Belediyesi tarafından bir iftar yemeği düzenlendi. Yemekte Kaymakam Remzi Demir ile Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçedeki yetim çocuklarla buluştu. Ezanın okunmasıyla iftar sevinci birlikte yaşandı. Çocuklarla yakından ilgilenen Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yemeğin ardından yaptığı konuşmaya “Bu ramazanın en güzel ve en özel gününü yaşıyorum. Biz arkasından yürüdüğü Peygamberi yetim ve öksüz olan bir dinin, bir ümmetin mensuplarıyız. Yetimin yüzündeki tebessümün tüm dünyayı güzelleştireceğine inanıyoruz” ifadelerini kullanarak başladı. 

Göreve geldikleri günden buyana ilçedeki kimsesiz, düşkün, yetim, dul ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşların hep yanında olduklarını ve çeşitli projelerle insanları kucakladıklarını ifade eden Kale, “Bugün de yetim yavrularımızla bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Ramazan'da 2 binin üzerinde ailemize yardımlarımızı ulaştırdık. Bu ramazan için tek bir iftar programı organize ettik. İşte bugün o organizasyonu yapıyoruz. Yetimlerimizi bugüne kadar hiç yalnız bırakmadık ve bundan sonra da asla bırakmayacağız. Yüzünüzü bir nebze de olsun güldürebiliyorsak ne mutlu bize... Sizlerden gelecek her türlü isteğin talebin başımızın üstünde yeri var. Bizim ise sizden tek talebimiz var. O da derslerinize iyi çalışmanız ve kendinizi en iyi şekilde yetiştirmenizdir. İlçemizin, şehrimizin, ülkemizin geleceğinde sizler söz sahibi olacaksınız. Ülkemizin sizlere ihtiyacı var. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum.” dedi. 
Cihanbeyli Kaymakamı Remzi Demir da Mübarek Ramazan ayında böyle bir organizasyonda yetimlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek “Sizler bizim evlatlarımızsınız. Tüm imkanlarımızla her zaman sizin yanınızda olacağız” ifadelerini kullandı. 
Programda çocuklara çeşitli hediyeler ile bayram harçlıkları verildi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 3
  • 2
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English