DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Bir ton eroin üretimine yetecek miktarda asetik anhidrit ele geçirildi

Eklenme: 28.03.2021 - 18:08

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Hakkari'de bir ton eroin üretimine yetecek 2 bin litre asetik anhidrit ele geçirildiğini bildirdi.

Bir ton eroin üretimine yetecek miktarda asetik anhidrit ele geçirildi
Reklam alanı
EGM'den yapılan açıklamaya göre, Hakkari Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadelede başarılı bir operasyona imza attı.

Operasyonda, çekiciye bağlı dorsede yapılan aramada bir ton eroin üretimine yetecek 2 bin litre asetik anhidrit ele geçirildi.

- Bir şüpheli gözaltına alındı

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti"ni önlemeye yönelik çalışmaları sürüyor. 

Batı illerinden kente eroin yapımında kullanılan asetik anhidrit getirileceği bilgisi üzerine Depin polis kontrol noktasında durdurulan çekicide yapılan aramada 2 ton asetik anhidrit ele geçirildi.

Gözaltına alınan sürücünün emniyetteki işlemleri sürüyor. 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 2
😡 3
👎 2
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 7 tepki

Yorumlar

  • Bozkırlı 1721 gün önce

    BU DEVEDE KULAK.. DEVLETİN HER ŞEYDEN HABERİ VARKEN GÖZ YUMULUYOR

  • YY 1721 gün önce

    Kolonya üretimi için olabilir. Pudra şekeri yedikten sonra iyi gelir

Yorum Yap