DOLAR : 42,98₺
EURO : 50,56₺
STERLİN : 58,16₺
GRAM : 6.282,61₺
ÇEYREK : 10.321,30₺
CUMHURİYET : 40.955,94₺
Güncel

Beyşehir Karaburun Plajı'na giriş ve çıkışlar kontrollü sağlanıyor

Eklenme: 02.08.2020 - 17:03 Güncelleme: 02.08.2020 - 17:34

Beyşehir Belediyesi Karaburun Plajına bayram dolayısıyla giriş ve çıkışlar kontrollü olarak sağlanıyor.

Beyşehir Karaburun Plajı'na giriş ve çıkışlar kontrollü sağlanıyor
Reklam alanı
Konya Ovası'ndaki Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü sahili, Bayram dolayısıyla yoğun ilgi görüyor.

Gölün suyunda serinleyen ziyaretçiler, aynı zamanda meşe ormanları arasında kamp yapma olanağı da buluyor. Koronavirüs salgını nedeniyle gerekli tüm tedbirler alınarak hazırlanan Karaburun plajında, şezlong ve şemsiyeler sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yerleştirildi. Görevliler de sık sık sosyal mesafe kurallarını ihlal edenleri uyarıyor.

Konuyla ilgili Beyşehir Belediyesinden yapılan açıklamada: "Bayram öncesi Beyşehir Belediyesi olarak plajımızın her noktasında dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları yapıldı. Ziyaretçilerimize tedbirlerimiz çerçevesinde ateş ölçümü ve maske takmaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Vatandaşlarımızı olası salgından korumak için plaj içerisindeki sosyal mesafeye dikkat edip, yoğunluğu azaltmak için giriş ve çıkışları kontrollü olarak yapıyoruz. Yani içerideki yoğunluk azaldıkça beklettiğimiz vatandaşlarımızı dönüşümlü olarak içeri alıyoruz. Bu uygulamada amacımızın tamamen vatandaşlarımızın sağlığını ön planda tutmak için yapıldığını belirtmek isteriz. Onların herhangi bir hastalığa yakalanmamaları için böyle bir çalışma yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz." ifadelerine yer verdildi. 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 32
❤️ 0
😊 9
😡 8
👎 10
😂 3
😢 3
😲 6
Toplam 71 tepki

Yorumlar

  • Resul 1968 gün önce

    Ortalık sankigullük gülüstanlık niye açtınız allah akıl fikir versin

  • Hatice 1968 gün önce

    Bu yazda su yüzü görmiyi verin nolacakta sagliginizdan önemlimi ya Rabbim akil fikir ver cumlemize

  • Sandalci 1968 gün önce

    Kul hakkını sürekli gündemde tutan hemşehrilerim dikkatsiz davranarak virüsün yayılmasına katkıda bulunduğunuz için kul hakkına girmiş olmuyormusunuz

  • Eyup 1969 gün önce

    Plajda sosyal mesafe , ates olcme , HIJYEN TEMIZLIK HIC YOK .GOLUN SUYU PERISAN VAZIYETTE SAGLIKLI GIDEN SAGLIKSIZ GELIR

  • Teoman 1969 gün önce

    Zaten o kadar övgüyü hakkeden bir yer değil. Piknik alanına gece 12 den sonra kimseyi almıyoruz diyorlar ama o saatten sonra hep akşamcılar geliyor. Ailenle gidersen geri dönersin.

  • Zafer poyraz 1969 gün önce

    KARABURUN PLAJINDA; HER ANLAMDA, HER KONUDA, HER ALANDA, BAŞTADA; CAN VE MAL GÜVENLİĞİ İÇİN,BİR AN ÖNCE; GÜN BİR, ÖĞÜN 3, VAKİT 5, YEDİ YİRMİDÖRT SAAT JANDARMA GÖREVLENDİRİLİP,BELİRLENECEK EN AZ 3 NOKTADA, NOKTA NÖBET KULÜBESİ OLUŞTURULUP, KUMSALDA GÖREV YAPACAK BELEDİYE ZABITA MEMURLARIMIZ SİLAHLANDIRILMALIDIR. ŞAYET BU OLMUYORSA ÖZEL SİLAHLI GÜVENLİK EKİBİ OLUŞTURULMALIDIR. AT LI EKİP DÜŞÜNÜLEBİLİNİR.

  • Yalnız Mücahit 1969 gün önce

    Ya anlamıyorum bu insanları hastanelerde yatacak yeriniz yok siz hale hiç bir şey umurunda değil, Konya ili ve ilçelerinde alarm üst seviyede insanlar neyin peşinde biz korkumuzdan memlekette gelmedik

  • Konyali 1969 gün önce

    Ayni uygulama neden hadim goksu selalesinde yok herkes icice ve gorevli bir kisi bile yok sahipsiz kalmis biryer olmus orasi yazik cok yazik

  • Halodayı 1969 gün önce

    Konya karintanıya alınmalı

  • Bekir 1969 gün önce

    Allah size akıl fikir versin ben bu milleti anlamıyorum

Yorum Yap