Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kale Bakan Koca'yı ziyaretten müjdelerle döndü!

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Kale Bakan Koca’yı ziyaretten müjdelerle döndü!
Kale, “Kıymetli Hemşehrimiz, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'yı ziyaretten ilçemiz için çok önemli müjdelerle döndüm.” dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti. İlçenin projeleriyle ilgili görüşmelerde bulunan Kale, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada Cihanbeyli’ye yeni müjdeler verdi.

Başkan Kale “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik.Biliyorsunuz bizim dönemimizde Cihanbeyli doğal gaza kavuştu. Bu konuyla ilgili yeni bir müjdemiz var. Doğalgaz ana boru hattı ilçemize kadar getirilecek. Çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanması için gerekli talimat verildi. Diğer taraftan Cihanbeyli Devlet Hastanesi ihtiyacı olan MR cihazına en kısa sürede kavuşacak.Bahçelievler Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sağlıklı Yaşam Merkezini içinde barındıracak dev kompleksin yapımı için ihaleye çıkılması talimatı verildi. Yeniceoba Devlet Hastanesinin ek ünitesi ile sağlık lojmanlarının yapılması için de çalışmalar başlatıldı. İlçemiz sağlık alanında her geçen gün yeni yatırımları kavuşuyor. Yol yatırımlarıyla ilgili de önemli gelişmeler oldu. Yeniceoba makas-Sağlık, Ömeranlı-Pazarözü-Tollar-Yeniceoba, Bulduk-Celep ve Bulduk- Kütükuşağı arasındaki yollarda asfalt kaplama yapılması için çalışmalar başlatıldı.Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca konuyla ilgili Ulaştırma Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile görüşme gerçekleştirdi. Cihanbeyli Kongre ve Kültür Merkezinin yapım ihalesine çıkılması noktasında da ek ödeneğin tamamlanması için görüşmelerde bulunuldu. Bir diğer müjdemiz de eğitim alanında olacak. Cihanbeyli Fen ve Teknoloji Lisesi kampüsü ve sosyal tesislerinin Yeşilözdeki 4. TOKİ'nin bulunduğu bölgeye yapılması için süreç başlatıldı. Cihanbeyli'nin tüm projelerinde tam desteğini gördüğümüz Kıymetli Hemşehrimiz, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin
Koca'ya şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Sağlık alanında yeni atamalar
Geçtiğimiz aylarda Yeniceoba mahallesine Devlet Hastanesi kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Kale, “Yeni atamalarla Yeniceoba Devlet Hastanemizde daha kapsamlı sağlık hizmeti sunulacak. Hastanemizde 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Aile Hekimliği Uzmanı ve 4 yeni Pratisyen Hekim bir hafta içinde hizmet vermeye başlayacak. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya desteklerinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum” dedi.(Yunus Köroğlu)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English