DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Başkan Erkoyuncu: Genel kurulumuz tam bir demokrasi şöleni ve demokratik yarışa sahne olmuştur

Eklenme: 04.08.2024 - 11:21

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, gerçekleştirilen 72. Seçimli Olağan Genel Kurul sonrasında yönetim kurulu adına bir teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Erkoyuncu: Genel kurulumuz tam bir demokrasi şöleni ve demokratik yarışa sahne olmuştur
Reklam alanı

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu,  tarihinin rekor katılımıyla gerçekleştirilen 72. Seçimli Olağan Genel Kurulu dolayısıyla yönetim kurulu adına teşekkür açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamada gösterilen ilgi ve alaka dolayısıyla memnuniyetlerini ifade eden Başkan Erkoyuncu, tüm üretici ortaklarına teşekkürlerini sundu.  Yapılan açıklamanın devamında; "Kooperatifimizin genel kurul tarihinin en kalabalık üye katılımı ile yapılan seçimli genel kurulumuz tam bir demokrasi şöleni ve demokratik yarışa sahne olmuştur. Bu büyük kurumun geleceği adına irade gösteren tercihini hangi adaya yapmış olursa olsun katılım sağlayan 23 Bin 124 üyemizin her birine ayrı ayrı şükranlarımızı arz ediyorum.  Genel kurul süresince yasal kontrol ve koordinasyonu sağlayan devlet görevlilerine, genel asayişi sağlayan emniyet mensuplarımıza, kayıt kabul ve yardımcı hizmetlerde görev alan tüm çalışanlarımıza da teşekkür ediyoruz. Hizmet yarışında ben de varım diyerek bu büyük sorumluluğu almak için aday olan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor,  kurumlarımızın inkişafı adına verecekleri her türlü katkıya gönlümüzün de kapımızın da açık olduğunu belirtmek istiyorum. Genel kurulumuzun sonuçlanmasından bugüne kadar ziyaret ederek, arayarak, mesaj göndererek hayırlı olsun dileklerini ileten tüm sevenlerimize de kooperatifimiz ve yönetim kurulu adına ayrıca teşekkür etmeyi bir borç biliriz. Önümüzdeki dönemde de eli nasırlı çiftçimizin bize verdiği bu güçle onların alın teri için gece gündüz çalışmak boynumuzun borcudur. Hep beraber yürüdüğümüz bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verildi.(Büşra Üstündağ) 

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 1
😊 0
😡 1
👎 1
😂 0
😢 1
😲 0
Toplam 6 tepki

Yorumlar

  • batuhan bozkurt 496 gün önce

    he he biz de inandık, 23 bin kişi mal gibi ezile ezile depoda oy kullanmak kadar ilkellik başka olmazdı, TUYAP gibi fuar alanı varken depolarda oy kullandırmaya devam edin. günde 5 kez mesaj atarken sıkıntı yok ama 12 bin üye silerken mesaj yok. demokratikmiş hadi ordan.

  • Salih Kılıç 497 gün önce

    Katılımın yüksek olması sevindirici. Çiftçi kardeşlerimiz mallarına sahip çıktıklarını gösterdiler. Algılarla asılsız isnatlarda bulunanlara prim vermediler. Pozlarını ve küpesini eksiksiz ödeyene, fire deyip malına göz koymayanı ödüllendirdi. ERKOYUNCU ve arkadaşlarına muvaffakiyetler dilerim. Allah (cc) yardımcıları olsun.

  • köylü 497 gün önce

    Ramazan Erkoyuncu Pankobilik başkanlığını kazandınız da Konyanın pancar üzerim merkezi olmasına şu Cargil denilen yabancılarım tatlandııcısına çare bulun.

  • Türkmen 497 gün önce

    Olması Gereken Buydu. Hayırlı Olsun Sayın Başkan. ANCAK Bu Gibi Teşekküllerde 2. Dönem Yeterlilidir. Recep Başkanın Seçim Sonucuna Dönmeden Noktalamak Gerekir. Aman Diyelim. SEVERİZ BAŞKANI

Yorum Yap