İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kırmızı bültenle aradığımız 8, ulusal seviyede aradığımız 1 suçluyu, Gürcistan, İspanya, Azerbaycan ve Karadağ'dan ülkemize getirdik." dedi.
Reklam alanı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kırmızı bültenle aranan sekiz ve ulusal düzeyde aranan bir kişinin yakalandığını duyurdu.
Gürcistan, İspanya, Azerbaycan ve Karadağ'dan getirilen suçlularla birlikte şu ana kadar 416 suçlunun Türkiye'ye iadesinin sağlandığını belirtti.
Kaynak: Haber Merkezi
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
1
❤️
0
😊
0
😡
0
👎
0
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 1 tepki