Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Antalya'da şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu

Anadolu Ajansı haberine göre;

ANTALYA (AA) - Antalya'da şehit aileleri ve gaziler, İl Jandarma Komutanlığının iftar programında bir araya geldi.


İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına, protokol üyeleri, şehit yakınları, gaziler, askeri ve mülki erkan katıldı.


Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, konuşmasında, peygamber ocağında, anlamlı bir iftar sofrasında şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla oruç açmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.


Şehitlerin ve gazilerin vatan için büyük fedakarlık yaptığını anlatan Sezgin, şöyle konuştu:


"Şehitlerimiz ve gazilerimizin ülkemiz için yaptığı fedakarlığı ifade etmeye kelimeler asla yetmez. Onlar bizim istikbalimizin ve şanlı tarihimizin ölümsüz kahramanlarıdır. Bizim tarihimiz şehit ve gazilerimizin kahramanlık tarihidir. Onların kahramanlıkları bizim varlık sebebimiz olmuştur. Şehitlerimizin emaneti olan sizler için ne yapsak azdır. Asla hakkınızı ödeyemeyiz. Devlet ve millet olarak sizlere sahip çıkmak, bizlerin en önemli, öncelikli görevidir."


İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan da tüm kahraman şehitleri ve gazileri minnetle andı.


Şehit aileleri, gazilerle iftar programında bir araya gelmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren Özfidan, ay yıldızlı bayrak için şehadet şerbetini içen kahramanların emanetlerinin ve gazilerin daima yanlarında olduklarını vurguladı.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”