AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Hadim, Kadınhanı ve Hüyük ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhur İttifakı adaylarına destek olmak amacıyla ilçe ilçe, mahalle mahalle ziyaretler gerçekleştiren Akyürek, vatandaşları istikrara oy vermeye davet etti.
AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, sayılı günler kalan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.
İlçe ilçe, mahalle mahalle ziyaretler gerçekleştiren Akyürek, Cumhur İttifakı adaylarıyla birlikte şehrin genelinde yapılacak hizmetleri anlatıp, vatandaşları istikrara oy vermeye davet etti.
Seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akyürek, “Çok uzun olmayan bir sürede Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerimizi gerçekleştirmiştik. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ülkemizin istikrarı adına, ülkemizin bir kaosa düşmemesi adına Cumhurbaşkanımıza büyük destek verdiniz. Biliyorsunuz coğrafyamız, çevremiz bir ateş çemberinde. Kan ve barut kokusundan geçilmiyor. Türkiye’ye yönelik de birçok planı hep birlikte millet olarak bozmuş olduk. Şimdi de hem Büyükşehirde hem ilçelerimizde Cumhur İttifakı olarak yola devam etmeliyiz. Yine çok büyük destek bekliyoruz ki istikrar devam etsin, yatırımlar artarak devam etsin. Seçimler şimdiden hayırlı olsun” dedi.
Ziyaretler kapsamında ilçede bulunan vatandaş ve esnafla bir araya gelen Akyürek, kendisine eşlik eden AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, belediye başkan adayları, AK Parti ve MHP ilçe başkanlarıyla gelen soruları yanıtlayıp, hizmette birlik ve beraberliği sürdüreceklerini ifade ettiler.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Hadimlilerde bu adama oy veriyor ya, ne yaptı Hadim\'e köy gibi oldu 20 yılda
Yorum Yap
Kozmetik fabrikasındaki yangında acı haber! Ölü sayısı 7'ye çıktı
Türkiye Şampiyonasında, Konya’ya çifte gurur
"Dur" ihtarına uymayan ehliyetsiz motosiklet sürücüsü, bekçiye çarptı
İŞKUR Gençlik Programı'na bugüne kadar 483 bin 331 başvuru yapıldı
AK Parti Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığından Sezai Karakoç’un kabrine ziyaret
Kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda işçileri taşıyan midibüs devrildi: 14 yaralı
Konya'da otomobil ile kamyon çarpıştı! 2 yaralı
Tokat'ta yüksek kesimlerde kar etkili oluyor
Trafik polislerinin bulunduğu ekip aracı TIR'a çarptı! 1 polis şehit oldu, 1 polis ağır yaralandı
Konyaspor renkleriyle başlayan iş, Hatay’da pembe vincin hikayesine dönüştü
Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı: Fiyatları ne kadar?
Konya’da AVM önünde gençler arasında bıçaklı kavga: 1’i ağır 3 yaralı