DOLAR : 42,72₺
EURO : 50,04₺
STERLİN : 57,21₺
GRAM : 5.981,95₺
ÇEYREK : 9.842,49₺
CUMHURİYET : 39.052,34₺
Güncel

22. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali devam ediyor

Eklenme: 25.09.2025 - 21:56

22. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Küba ve Arjantinli sanatçılardan oluşan Madre Selva ve Ensemble Vedado gruplarının konseriyle sürdü.

22. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali devam ediyor
Reklam alanı

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Kültür Yolu Festivalleri kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesinin katkısıyla düzenlenen festivalin beşinci günü etkinliklerle devam etti.

Küba ve Arjantinli sanatçılardan oluşan Madre Selva ve Ensemble Vedado müzik grupları festival kapsamında Mevlana Kültür Merkezi'nde sahne aldı.

Sanatçı Sedat Anar, Kültürpark Amfi Tiyatro'da düzenlediği "İlahiler, Deyişler ve Nefesler" konseriyle sanatseverlerle buluştu.Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Ömer Faruk Belviranlı da Türk din musikisinde naat geleneğine ilişkin Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezi'nde söyleşi düzenledi.

Festivalin altıncı gününde, 20.30'da Kazakistan'dan gelen Yasawi Group Mevlana Kültür Merkezi'nde sahne alacak.


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 1
😡 1
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 3 tepki

Yorum Yap