DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Ana Baba Okulu’na katılımlar sürüyor

Eklenme: 29.04.2010 - 15:01

Meram Belediyesi ile Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle organize edilen Ana Baba Okulu’nda eğitim programları yoğun bir katılımla devam ediyor.

Reklam alanı

Konevi Kültür Merkezi’nde bugün dördüncü oturumu yapılan eğitim seminerine Psikiyatrist Dr. İlhan Nazlısöz konuşmacı olarak katıldı.

“Çocuklarda Uyum ve Davranış Bozuklukları” konulu sunum yapan Nazlısöz, anne ve babalar arasında yaşanan tartışma ve kavgaların çocuklarda davranış bozukluklarına neden olduğuna dikkat çekti.

Psikiyatrist Dr. Nazlısöz, çocuğun davranışlarını gereksiz yere engelleme, istek ve davranışlarını eleştirme ve sık sık cezalandırmanın çocuklarda saldırganlığa yol açabileceğini söyledi.

8 Nisan’da başlayan Ana Baba Okulu’nda eğitim programları 6 Mayıs 2010 Perşembe günü Konevi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Çocuğumun Olumsuz Davranışlarını Nasıl Değiştirebilirim” başlıklı oturumla sona erecek. Bu oturuma Uzm. Psikolojik Danışman Gülsüm Demirel konuşmacı olarak katılacak.

 
 
 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap