Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Türkiye Kick Boks Turnuvası'nda şampiyon Konya'dan çıktı

27.01.2022 17:01:00
Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Ebubekir Yıldız (17), Ordu'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvası'nda rakiplerini eleyerek altın madalyayla Türkiye şampiyonu oldu. Sporcu Ebubekir Yıldız, “çok mutluyum, rakiplerimi yenerek şampiyon oldum. Mayıs ayında da Avrupa Şampiyonluğu için mücadele edeceğim” dedi.
Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Ordu'da düzenlenen ve 76 ilden yaklaşık 6 bin sporcunun katıldığı Türkiye Kick Boks Turnuvası'nda Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu Ebubekir Yıldız da yer aldı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda yapılan şampiyonada Yıldız, Full Contact 81 Gençler kategorisinde mücadele etti. Zorlu rakiplerini yenen Ebubekir Yıldız, birinci olarak altın madalyayı elde etti.

Sporcu Yıldız, “kickboks ile 4 yıl önce tanıştım. Selçuklu Belediyespor Kulübü’nün destekleriyle turnuvaya katılma imkanı yakaladım. Rabbim nasip etti ve altın madalyayı kazanarak Türkiye Şampiyonu oldum. Bugün sadece burada kazanmadım çünkü Avrupa Şampiyonasına da girmeye hak kazandım. Mayıs ayında da başarı elde etmek istiyorum” diye konuştu.

DİĞER HABERLER