Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Suyu Sert, İnsanı Mert Diyar: Bozkır

15.10.2021 16:26:00
Anadolu Medya Grup yöneticileri suyu sert, insanı mert olan Konya’nın tek sancaklı ilçesi Bozkır’da bir takım ziyaretlerde bulundu.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Zengibar Kalesi, Aygır Şelalesi, ilçenin yükselen markası tahini ve ellerinde kaşıklarıyla parmaklardaki o şıkırtı sesleri…

Burası Torosların eteğinde kurulan 4 bin yıllık tarihe tanıklık eden, yaylarındaki serin havası ve doğal kaynak sularıyla meşhur olan Konya’nın Bozkır ilçesi…
Anadolu Medya Grup (ANMEG) Başkanı Ahmet Özer, Başkanvekili Nurettin Kılıç, KONTV Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy, KONTV İcra Kurulu Üyesi İlker Özkan ve Durmuş Yakıcı bir takım temaslarda bulunmak üzere Bozkır ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Heyetin ilk durağı Bozkır Belediyesi oldu. Başkan Sadettin Saygı ile bir araya gelen yöneticiler ilçe hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Bozkır’ın 4 bin yıllık tarihiyle birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını hatırlatan Başkan Sadettin Saygı, Bozkır’ın Konya’nın sancağı olan tek ilçesi olduğunu vurguladı.

Bozkır’ı hak ettiği yere taşıyabilmek için çalıştıklarını aktaran Başkan Saygı, “Belediyecilik Gönül işidir” dedi ve ekledi.

Eee, Bozkır denilince yaylalarına ve yörüklerine değinmeden geçilmez. İlçenin meşhur “Cuma Pazarı” çevre ilçelerden hatta il dışından dahi çok sayıda misafiri ağırlıyor…

Bozkır’ın çehresini Selçuklu ve günümüz mimarisiyle yeniden dizayn ettiklerini belirten Başkan Sadettin Saygı, heyetle birlikte havasıyla bölgenin incisi olan Bozkır’ın tarih kokan sokaklarını tek tek gezdi.

DİĞER HABERLER