Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Polis mahalleliye derin bir nefes aldırdı! Yakayı ele verdiler

12.08.2022 11:50:00
Konya polisi bu kez mahalleye dayanan otomobillerden hırsızlık yapanların peşine düştü. Gece saatlerinde Selçuklu ilçesinde 3 aracın kapısını zorlayarak açmaya çalışan şüphelileri polis ekipleri suçüstü yakaladı. Mahalleli de derin bir nefes aldı.
Polisi gece harekete geçiren ihbar Selçuklu ilçesi Ferit Paşa Mahallesi Kızkulesi Sokak’tan geldi. Mahalledeki araçları gözüne kestiren hırsız, herkes uykudayken hırsızlık için sokak üzerine geldi. Gürültüyü hesaba katamayan hırsız, kendini duyurdu.
Mahalleli durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine kısa sürede polis ekipleri geldi. Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı Devriye Ekipler Amirliği, inceleme yaptığında 2 araçta kapı zorlaması ve kırıkların olduğunu tespit etmesi üzerine hırsızlık şüphelilerinin peşine düştü.
Polis ve mahalle bekçileri Ağır Topçu Sokak üzerinde bir kişinin araç başında beklediğini diğer bir kişinin ise araç içerisinde olduğunu fark etti.
Ekipleri gören şüpheliler kaçmaya başlayınca kovalamaca sonucunda yakalandı. Yapılan kimlik sorgusunda, şüpheli Mithat Y.’nin ‘otomobil hırsızlığı ve açıktan hırsızlık’ suç kayıtlarının olduğu öğrenildi. Şüpheli Mithat Y. polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alınarak gerekli işlemler için polis merkezine sevk edildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Haber: Adem YILDIZ - Yasin GÜÇLÜ


 

DİĞER HABERLER