Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz? Resmi İlanlar

Konyaspor’un golcüsü Umut Nayir, Trabzonspor maçlarında fark yaratıyor

28.11.2025 15:31:00
Konyaspor’un golcüsü Umut Nayir, Süper Lig kariyerinde en çok gol attığı takımlar sıralamasında Trabzonspor’u dördüncü sıraya yerleştirdi.

Konyaspor’un golcü oyuncusu Umut Nayir, Trabzonspor’u bir başka seviyor. Bu sezon Süper Lig’de en çok gol atan yerli isim olan Nayir, lig kariyerinde Trabzonspor’a karşı yükselen bir grafik çiziyor.

Kasımpaşa ağlarını 5, Sivasspor ve Alanyaspor ağlarını ise 4’er kez sarsan Umut Nayir, Trabzon filelerini de 3 kez havalandırmayı başarmıştı. Trabzonspor; Umut Nayir’in Süper Lig’de en çok gol attığı 4. takım konumunda yer alıyor. (Yunus Köroğlu)

 

DİĞER HABERLER