DOLAR : 45,164₺
EURO : 52,817₺
STERLİN : 61,418₺
GRAM : 6.725₺
ÇEYREK : 11.084₺
CUMHURİYET : 43.408₺
GREMSE : 108.957₺
3.Sayfa

İki çocuk annesi kadın eşi tarafından öldürüldü

Eklenme: 11.03.2026 - 10:28

Mersin'de 27 yaşındaki Songül Aktekin, eşi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

İki çocuk annesi kadın eşi tarafından öldürüldü
Reklam alanı

Mersin'de merkez Toroslar Mahallesi'ndeki bir evde dün öğle saatlerinde iddiaya göre iki çocuk annesi Songül Aktekin (27) henüz bilinmeyen nedenle eşi tarafından bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

KURTARILAMADI
Olaydan sonra şüpheli koca kaçarken, hastaneye kaldırılan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ÇEŞİTLİ SUÇ KAYDI VAR
Polis, “yaralama” ve “hırsızlık” gibi suçlardan kaydı olduğu öğrenilen katil zanlısını yakalanması için çalışma başlattı.


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 5
👎 0
😂 4
😢 3
😲 0
Toplam 12 tepki

Yorumlar

  • Emekli 50 gün önce

    Daha ne kadar kadın cinayeti olacak acaba neden bı önlem alınmıyor bı çare uretilmiyor

  • ERKAN YILDIZ 50 gün önce

    Bu cinayetleri konuşuyoruz da, Sebepleri neler hangi hatalardan kaynaklanıyor? Ne oldu da son yirmi yılda oransal olarak hep artış görülüyor. Buna paralel boşanma oranları da arttı. Yaygınlaşan feminizm aileyi yok ediyor.

Yorum Yap