Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor, Süper Lig’in 5. haftasında Rizespor’u ağırlayacak

15.09.2023 14:34:00
Konyaspor, Süper Lig’in 5. haftasında Rizespor’u ağırlayacak. 16 Eylül Cumartesi günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Aydın bölgesi hakemlerinden Bahattin Şimşek yönetecek
Konyaspor, Süper Lig’in 5. haftasında Rizespor’u konuk edecek. Ligde şu ana kadar olan süreçte çıktığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Anadolu Kartalı, hanesine yazdırdığı 8 puanla 2. sırada kendisine yer buldu. Yeşil-beyazlıların rakibi Rizespor ise, aynı süreçte çıktığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Karadeniz ekibi topladığı 7 puanla 5. sırada yer aldı. Konyaspor ile Rizespor arasında 16 Eylül Cumartesi günü Konya Stadyumu’nda oynanacak kritik karşılaşma saat 17.00’de başlayacak.

Düdük Bahattin Şimşek’te
Konyaspor ile Rizespor arasında oynanacak karşılaşmayı Aydın bölgesi hakemlerinden Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Bilal Gölen üstlenecek. Kutluhan Bilgiç ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

Konyaspor’da 2 eksik
Zorlu karşılaşma öncesinde Konyaspor’da 2 eksik bulunuyor. Yeşil-beyazlı takımda golcü oyuncu Muhammet Demir ve kanat oyuncusu Ata Berk Karababa, sakatlıklarından dolayı bu maçta forma giyemeyecek. Öte yandan konuk Rizespor’da ise herhangi bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör Aleksandar Stanojevic nezaretinde 4-2-3-1 sistemini benimseyen Konyaspor’un, zorlu Rizespor karşılaşmasında da yine aynı dizilişle sahada yer alması bekleniyor. Yeşil-beyazlıların kalesinde Paul Bernardoni (61), savunma 4’lüsünde Ahmet Oğuz (22), Uğurcan Yazğılı (5), Francisco Calvo (15) ve Guilherme Sitya (12), 2’li ön liberoda Soner Dikmen (6) ve Steven Nzonzi (37), 3’lü orta sahada Robert Muric (7), Yunus Mallı (10) ve Marlos Moreno (70), forvette ise Sokol Cikalleshi’nin (17) forma giymesi bekleniyor.

Rizespor’un muhtemel 11’i
Teknik direktör İlhan Palut nezaretinde 4-2-3-1 sistemiyle mücadele eden Rizespor’un, Konyaspor’a karşı da yine aynı sistemle sahada yer alması bekleniyor. Mavi-yeşillilerin kalesinde Gökhan Akkan (23), savunma 4’lüsünde Muhammet Taha Şahin (37), Attila Mocsi (4), Emirhan Topçu (53) ve Halil İbrahim Pehlivan (3), 2’li ön liberoda Mithat Pala (54) ve Ibrahim Olawoyin (10), 3’lü orta sahada Gustavo (11), Dal Varesanovic (8) ve Altin Zeqiri (77), tekli forvette ise Benhur Keser’in (7) görev alması bekleniyor. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER