Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’nın 6 ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı, 5 tutuklama

22.03.2022 11:26:00
Konya İl Emniyet Müdürlüğü, 6 ilçede zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi. Yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek suçlarında 14 kişi gözaltına alındı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Konya İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Karatay, Selçuklu, Meram, Seydişehir, Akşehir ve Ereğli ilçelerinde zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken uyuşturucu madde ticareti yapmak, nakletmek ve kullanmak suçlarında 14 kişi gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda zehir tacirlerine geçit verilmedi.

Sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda ise çok sayıda ikamet, araç ve şahıslarda yapılan aramalarda, 24 parça halinde 4 kilo 160 gram plaka esrar maddesi, 238 adet uyuşturucu hap, bir miktar eroin ve metamfetamin maddesi ele geçirilerek el konuldu. 

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs ise polis ekiplerince yakalandı. 

5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi
Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından gözaltına alınan 14 şüpheliden 9’u serbest bırakılırken 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DİĞER HABERLER