DOLAR : 42,88₺
EURO : 50,27₺
STERLİN : 57,47₺
GRAM : 6.020,79₺
ÇEYREK : 9.903,02₺
CUMHURİYET : 39.293,02₺
3.Sayfa

Büyük skandal! Türk müşteriden ‘milliyet farkı’ ücreti alındı: Bakanlık harekete geçti

Eklenme: 28.04.2024 - 15:23

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya'da rezervasyon sonrasında müşteriden fazla para istendiği öne sürülen otel hakkında denetim için kontrolör görevlendirildiğini duyurdu.

Büyük skandal! Türk müşteriden ‘milliyet farkı’ ücreti alındı: Bakanlık harekete geçti
Reklam alanı

Antalya'daki bir otele yabancı internet sitesi üzerinden rezervasyon yapan Türk vatandaşından 120 euro ücret farkı alındığı iddia edilmişti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı bu iddiaların üzerine harekete geçti.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Antalya'da bir otelde yaşanan ve sosyal medyaya da yansıyan otel rezervasyonuna yönelik olarak, Bakanlığımızca otelden resmi savunması istenmiş ve yapılacak denetim için kontrolör görevlendirilmiştir. Otelde yapılacak denetim ve incelemenin ardından yasal mevzuat gereği gerekli cezai işlem uygulanacaktır."


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 2
😡 2
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 5 tepki

Yorumlar

  • vatandaş 598 gün önce

    bakanlık demiştir bu bizim aklımıza neden gelmedi 6 aya bizde cıkaralım yeni vergi

  • Öz vatanımda parya! 598 gün önce

    Yeni bir olay değil, yıllardır yerli turistler, kendi memleketinde çifte standart görüyor!!

Yorum Yap