Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da şehit kızını yalnız bırakmadılar

15.09.2022 20:54:00
Konya'da şehit düşen polis memuru İsmail Yalçın'ın mesai arkadaşları, şehidin 7 yaşındaki kızı Ahsen Ebrar’ı okulunda ziyaret etti.
Konya'da 'dur' ihtarına uymayan otomobille yaşanan kovalamaca sonucu geçirdiği kaza nedeniyle 4 yıl önce şehit düşen polis memuru İsmail Yalçın'ın 7 yaşındaki kızı Ahsen Ebrar'ı babasının mesai arkadaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Yeni eğitim-öğretim yılında küçük Ahsen'i okulunda ziyaret eden yunus ve şahin timleri, hem Ahsen'e hem de sınıf arkadaşlarına hediyeler dağıttı.

26 Eylül 2018 tarihinde merkez Karatay ilçesi Küçük Kumköprü Caddesi'nde meydana gelen kazada, Asayiş Şubesi'ne bağlı Yunus timlerinde görevli polis memuru İsmail Yalçın ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit düştü. O dönem 3 yaşında olan şehidin kızı Ahsen Ebrar bugün yıl ilkokul 2'nci sınıfa başladı.
Okulun ilk haftasında babasının mesai arkadaşları da Ahben Ebrar'ı yalnız bırakmadı. Yunus ve şahin timleri Ahsen Ebrar'ın okuluna giderek onu mutlu etti. Ekipler hem Ahsen Ebrar'a hem de sınıf arkadaşlarına hediyeler dağıttı. Küçük Ahsen'in mutluluğu ise yüzüne yansıdı.

DİĞER HABERLER