Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da iki belediye memur alacak! Başvurular başladı

04.12.2023 11:58:00
Karatay Belediyesi ile Meram Belediyesi 10'ar memur olmak üzere toplam 20 yeni memur istihdam edecek. Başvurular bugün başladı. İşte detaylar…

Karatay Belediyesi ile Meram Belediyesi’nin memur alımı için başvurular bugün başladı. Peki, başvuru için şartlar neler? İşte ayrıntılar…


1-Meram Belediyesi 10 zabıta memuru alacak:
Konya ili Meram Belediyesi KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alacak.


Adayların yapılacak sözlü sınav ve uygulamalı sınava katılabilmeleri için;
Başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları, istenilen diğer belgelerle birlikte, 04.12.2023 – 08.12.2023 tarihleri arasında (09:30-16:30 saatleri arasında) Meram Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekiyor.

 

Adayların boy ve kilo ölçümü başvuru tarihleri arasında Belediyemiz Merkez Hizmet Binasında bulunan Sağlık İşleri Müdürlüğünce yapılacak.

 

Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak.

 

Başvurular sadece şahsen yapılacak olup posta ve e-posta yoluyla yapılacak başvurular dikkate alınmayacak.

 

MERAM BELEDİYESİ ZABITA ALIM İLAN METNİ İÇİN TIKLAYIN

 

2-Karatay Belediyesi 10 Zabıta alacak!

Konya'da Karatay Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere KPSS puan türü ve diğer şartları taşımak üzere 10 zabıta memuru alımı yapacak.

 

KPSS taban 70 puan şartı: İlanda yer verilen bilgiye göre Lisans 2022 KPSSP3 ve Önlisans 2022 KPSSP93 puan türünde alım yapacak. Buna göre adayların KPSS'den 70 taban puan alması ve sözlü, yazılı sınavlardan geçmesi gerekecek.

 

Adayların yapılacak sözlü ve uygulamalı sınav ve uygulamalı sınava katılabilmesi için; Başvuru formunu doldurup 4 Aralık 2023 - 8 Aralık 2023 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Karatay Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru yeri ve şekli:

Adayların boy ve kilo ölçümü başvuru tarihleri arasında Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünce Belediyenin Sağlık İşleri Birimi tarafından yapılacaktır.

Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

 

Başvurular şahsen yapılacak

Başvurular sadece şahsen yapılacak olup posta ve e-posta yoluyla yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

 

Zabıta Memuru alımı için sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak!

25 Aralık 2023 tarihinde saat 09.00'da başlamak üzere Karatay Belediyesi Akçeşme Mahallesi, Garaj Caddesi, No:5 Karatay/KONYA adresinde yapılacak. Sözlü ile uygulamalı sınav aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün sınava devam edilecek.

 

Sınav Konuları:

1. Sözlü Sınav:

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,

d) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat konularını kapsar.

2. Uygulamalı Sınav:

 

Kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılacaktır.

 

KARATAY BELEDİYESİ ZABITA ALIM İLAN METNİ İÇİN TIKLAYIN

 

DİĞER HABERLER