Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da helikopterli trafik denetimi

10.07.2022 16:09:00
Konya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik ve asayiş ekipleri, Kurban Bayramı trafik tedbirleri kapsamında kent merkezinde havadan ve karadan trafik denetimleri gerçekleştirdi.
 Trafik ve asayiş ekipleri, bayramda trafik yoğunluğu nedeniyle trafik kazalarının azaltılabilmesi ve önüne geçilebilmesi amacıyla denetimlerini arttırdı.

Konya İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü asayiş-trafik ekiplerince, Konya Havaalanı, Selçuklu, Sarayönü, Kadınhanı, Akşehir ve Ilgın güzergâhlarında belirlenen uygulama noktalarında Jandarma Genel Komutanlığınca tahsis edilen helikopter ile havadan trafik denetimi icra edildi.

Denetim esnasında ağır tonajlı araçlar başta olmak üzere kara yolunda zorunlu haller dışında emniyet şeridi ve banketlerde duraklama yapan, park eden, şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymayan sürücüler yer ekiplerine bildirildi.

Sürücülere şeker ikram edildi
Karayolundaki uygulama noktasında ise ekipler tarafından durdurulan sürücülere şeker ikram edilerek gerekli uyarılarda bulunuldu.

DİĞER HABERLER