Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da eş zamanlı operasyon! Kendini polis olarak tanıtan gaspçı da yakalandı

20.04.2023 11:57:00
Konya’da haklarında hırsızlık, cinayet, yağma ve çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı bulunan ve toplamda 566 yıl hapis cezası olan 118 kişi eş zamanlı operasyonla yakalandı.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan şahıslar Büro Amirliği ekiplerince, kentte kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan şahıslara yönelik 44 ekip ve 112 personel ile eş zamanlı operasyon düzenlendi.
KENDİNİ POLİS OLARAK TANITIP DEĞERLİ EŞYALARI GASP ETTİ
Operasyonda Tatlıcak Mahallesinde kendisini polis olarak tanıtıp insanların değerli eşyalarını gasp eden ve 41 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Faruk H. (39) yakalandı. 
ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN KAYDI BULUNAN 118 kişi YAKALANDI
Ayrıca kasten öldürme, silahla yağma, hırsızlık, kasten yaralama, suç örgütü kurma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve daha birçok suçtan aranan, kesinleşmiş toplamda 566 yıl hapis cezası ve yakalama emri bulunan 118 kişi de yakalanarak gözaltına alındı.

67 ŞAHIS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda yakalanan 118 şahıstan 67’si cezaevine gönderilirken 51 şahıs ise ifadeleri alınmak üzere adli mercilere sevk edildi. 


DİĞER HABERLER