Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kırmızı Altın Çilek Festivali, bisiklet yarışlarıyla start aldı!

17.09.2023 13:43:00
Konya’nın Hüyük ilçesinde gerçekleştirilen Kırmızı Altın Çilek Festivali, bisiklet yarışlarıyla start aldı. Hüyük Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Konya Bisiklet İl Temsilcili’nin ortaklaşa düzenlediği bisiklet yarışında 3 ayrı kategoride 10 kulüpten 63 sporcu katıldı. Yarışlarda kimler kürsüde yer aldı?
Minikler kategorisinde Hüyük merkezinde kriteryum şeklinde 8 tur (Bin 250 metre) koşuldu. Yarış sonucunda Çumra Belediyespor’dan Muhammet Makine 1, İsmail Koyunlu 2. oldu. Meram Belediyesporlu Ali Toplaş ise günü 3. olarak tamamladı.

Yıldızlar B kategorisinde Çumra Belediyespor’dan Vedat Emre Söker 1, Taşkentspor’dan Mustafa Yorulmaz 2, ve yine Çumra Belediyespor’dan Süleyman Şallı 3. Olarak günü tamamladı. Günün son yarışında Yıldızlar A kategorisi ise 10 tur 12.5 kilometre kriteryum şeklinde gerçekleşti. Burada da Taşkentspor’dan Cemal Taha Kükrek 1, Konya Büyükşehir Belediyespor’dan Mustafa Kollu 2 ve Selçuklu Belediyespor’dan Göktürk Yüzerler 3. oldu. 
Ödülleri protokol verdi

Dereceye giren sporcuların ödüllerini Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Konya Gençlik ve Spor İl müdürü Abdurrahman Şahin, Spor İl Müdürü Bilal Yavaş, Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten, AK Parti Konya Milletvekili Hakan Özer ve diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi. (Yunus Köroğlu)

DİĞER HABERLER