Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kara yollarında durum

30.04.2023 10:07:00
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durum bültenine göre, Sakarya-Bilecik yolunun 24-25. kilometrelerinde TCDD Alifuatpaşa girişi katılım kolu bağlantı çalışması nedeniyle Sakarya istikametinde ulaşım tek yönlü olarak sürdürülüyor.

Manisa-Turgutlu yolunun 7. kilometresinde kavşak yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolu ayrımı-Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla Ankara-Kırıkkale ve Kırıkkale-Ankara istikametlerinde şerit daraltması ve şerit aktarması yapılarak ulaşım ikişer şeritten ve kontrollü sağlanıyor.

Nevşehir-Aksaray yolunun 16-22. kilometrelerinde ve Kayseri-Pınarbaşı yolunun 45-49. kilometrelerinde yol yapım, Çanakkale-Bandırma yolunun 44-46. kilometreleri muhtelif kesimlerinde de sanat yapıları imalatları çalışması nedeniyle söz konusu kesimlerde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Tosya-Osmancık yolunun 41-46. kilometreleri, Giresun-Şebinkarahisar yolunun 11-12. kilometreleri ve Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun 42-50. kilometreleri Nizip ve Birecik geçişlerinde yol yapım, Malatya-Sivas yolunun 30-33. kilometrelerinde Kuruçay Köprüsü üzerindeki çalışma sebebiyle anılan kesimlerde ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

DİĞER HABERLER