Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Fenerbahçe, artık 5 yıldızlı logoyu kullanacak

17.06.2023 12:03:00
Fenerbahçe yöneticisi Burak Kızılhan, kulübün olağan mali genel kurul toplantısında yaptığı açıklamada, sarı-lacivertlilerin artık 5 yıldızlı logoyu kullanacağını duyurdu. Kulübün 5 yıldızlı arma kullanımı resmen tescillendi ve her alanda kullanılacak.
Fenerbahçe yöneticisi Burak Kızılhan, kulübün olağan mali genel kurul toplantısında yaptığı açıklamada, sarı-lacivertlilerin artık 5 yıldızlı logoyu kullanacağını duyurdu.

"ARMAMIZ RESMEN TESCİLLENDİ"
Burak Kızılhan yaptığı açıklamada, "Kulübümüz 5 yıldızlı arma kullanımını hayata geçirdi ve armamız resmen tescillendi." ifadelerini kullandı. 2020-2021 sezonunda TFF'ye yaptığımız başvuru hala cevaplanmadı. Biz artık beklemeyeceğiz ve her alanda 5 yıldızlı armayı kullanacağız." dedi.

"1050 KONTEYNER İLE DESTEK OLDUK"
Kızılhan ayrıca, "Afet bölgesine 1500 adet çadır gönderdik. TFF tarafından hayata geçirilen Omuz omuza kampanyasına 550 adet, toplamda ise 1050 konteyner ile destek olduk. Bu arada çok merak ediyorum rakiplerimiz de söz verdikleri destekleri TFF'ye yolladılar mı? TFF bu konuyla ilgili gerekli bilgileri paylaşacaktır." ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER