Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Beşiktaş, Kayserispor'u 2-1 yendi

24.09.2023 20:36:00
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Mondihome Kayserispor'u 2-1 yendi. Siyah beyazlıların gollerini, Aboubakar ve Chamberlain attı.
Beşiktaş ile Kayserispor, Beşiktaş Park'ta karşılaştı. Müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetti. Bu sezon ligdeki ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta Trabzonspor'dan alan siyah beyazlılar, taraftarı önünde kazanarak moral buldu.

Siyah-beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri 56. dakikada Vincent Aboubakar ve 62. dakikada Alex-Oxlade Chamberlain kaydetti. Kayserispor'un tek golünü ise 47. dakikada Carlos Mane attı.

Ligde bir maçı eksik Beşiktaş 3. galibiyetini alarak puanını 10'a yükseltti. Bu sezon Süper Lig'de ilk kez yenilen Kayserispor ise 9 puanda kaldı.

Siyah-beyazlı ekip, erteleme maçında 27 Eylül Çarşamba günü deplasmanda Yukatel Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Aboubakar bu sezon 6. golünü kaydetti
Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcusu Vincent Aboubakar, bu sezon 6. kez gol sevinci yaşadı. UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde 5 kez fileleri havalandıran Aboubakar, ligde de ilk golünü ulaştı.

Chamberlain siftah yaptı
Beşiktaş'ın İngiliz futbolcusu Alex-Oxlade Chamberlain, siyah-beyazlı takımda ilk golünü kaydetti. Sezon başında kadroya dahil edilen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, tüm kulvarlarda çıktığı 6. maçında ilk kez ağları sarstı.

DİĞER HABERLER