Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz? Resmi İlanlar

Anadolu Kartalı topbaşı yaptı

14.09.2025 13:29:00
Alanyaspor mağlubiyetinin ardından toparlanmak isteyen Konyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Recep Uçar, antrenman öncesi oyuncularla özel toplantılar yaptı.

Konyaspor, Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Ligin 5. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Alanyaspor’u konuk eden ve rakibine 2-1 mağlup olan Anadolu Kartalı, izinsiz bir şekilde antrenmanlarına yeniden başladı.


Özel toplantı yapıldı
Konyaspor, 14 Eylül Pazar günü saat 11.00’de Çelikkayalar Kayacık Tesisleri’nde haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Recep Uçar, antrenman öncesinde oyuncularıyla bireysel ve toplu olarak görüşmeler gerçekleştirdi.(Yunus Köroğlu) 

 

DİĞER HABERLER