Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

AK Parti Konya Milletvekili Ağralı KONTV'ye konuk oldu

02.08.2021 19:13:00
AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı KONTV canlı yayınına katılarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Milletvekili Abdullah Ağralı KONTV Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy’un sunduğu ‘Gündem Özel’ programına konuk oldu.

Konya’da aynı aileden 7 kişinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin konuşan Milletvekili Ağralı, “Aileye çok teşekkür ediyorum. Tüm acılarına rağmen provokasyonlara izin vermediler. Sağduyu çağrısı yaptılar. Cenazeye de çok sayıda Konyalı vatandaşımız katıldı. Konya, cenazesine sahip çıktı, kardeşliğin bozulmasına izin vermedi. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın. Kimse bu olay üzerinden siyasi bir rant düşünmesin. Bu ülkenin birliğine kimse zarar veremez. ” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’DEKİ ORMAN YANGINLARI
Son günlerde yaşanan orman yangını, sel ve heyelan gibi afetlerin küresel ısınmanın sonuçları olduğunu vurgulayan Ağralı, “Yangınla mücadelemiz devam ediyor. Şu ana kadar sabotaj olarak tespit edilen bir yangın yok. Terör örgütleri bunu propaganda amaçlı kullanmak istiyorlar.” dedi.

TERÖRLE MÜCADELEDE SON DURUM
Türkiye’nin terörle mücadelesine değinen Milletvekili Ağralı, “Terörle mücadelede çok ciddi mesafe aldık. Diyarbakır annelerinin duruşu ve eylemi örgütün 50 yıllık planının bittiğinin göstergesidir. PKK’ya karşı vatandaş ve bölge halkının topyekûn mücadele etmesiyle bu başarı geldi. Sahada da örgütün bittiğini görüyoruz. Örgüt faaliyet alanı bulamadığı için sosyal medya propagandası yapıyor.” diye konuştu.

Ağralı son olarak, vatandaşlara aşı çağrısı yaptı. 

DİĞER HABERLER