DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
3.Sayfa

Yer Konya! 95 bin TL'lik malzeme çaldılar: Bağ evi hırsızları yakalandı

Eklenme: 29.05.2024 - 14:25 Güncelleme: 29.05.2024 - 14:46

Konya'nın Meram ilçesinde Jandarma ekiplerince bağ ve bahçede hırsızlık olaylarına karışan 3 kişi tutuklandı.

Yer Konya! 95 bin TL'lik malzeme çaldılar: Bağ evi hırsızları yakalandı
Reklam alanı

Alınan bilgiye göre Meram İlçesi Çayırbağı Mahallesinde R.D. isimli şahıs Meram İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelerek bağ evinde bulunan 1 adet jeneratör, 3 top bahçe teli, 1 top damlama borusu, 50 metre çeşme hortumu, 50 metre bakır kablo ve 20 litre mazotun çalındığı ihbarında bulundu. 


3 KİŞİ KISA SÜREDE YAKALANDI
İhbar üzerine harekete geçen JASAT ve Meram İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan araştırmalar sonucunda hırsızlık şüphelisi olarak tespit edilen S.P., H.P. ve Ö.D. isimli şahıslar kısa sürede yakalandı.


MADDİ DEĞERİ YAKLAŞIK 95 BİN TL 
Çalınan ve maddi değeri yaklaşık 95 bin TL olan malzemelerden; 1 adet jeneratör sahibine teslim edildi.  3 top bahçe teli, 1 top damlama borusu,50 metre çeşme hortumu, 50 metre bakır kablonun eritilerek geri dönüşüme satıldığı, 20 litre mazotun ise hurda nakli yapılan kamyonda kullanıldığı tespit edildi. S.P., H.P. ve Ö.D. isimli şahıslar tutuklandı. (Yunus Köroğlu) 

 

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 0
😡 5
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 7 tepki

Yorumlar

  • Karatepeli 563 gün önce

    Meram ilçe jandarmasıni kutluyorum. Hakim savcilarda en ağır cezayı versinler. Sarayönü Karatepe mahallesinde kişin girilmedik ev kalmadı ama Sarayönü jandarma hiç birini yakalayamadı Tebrikler Meram Jandarmaya.

  • Adil, adalet 563 gün önce

    Jandarmanın, polisin emeklerini boşa çıkarma savcı bey, hakim bey. CEZA ALMALARINI BEKLİYORU, DENETİMLİ SERBESTLİK DEĞİL!!!

  • köylü 563 gün önce

    PİREBİ MAHALLESİ AHMET ÖZCAN CADDESİNDE BİR SİTEDE AYAKKABILAR ÇALINDI BİR DE ONLARI YAKALASALAR.

  • Osman 564 gün önce

    Bir hafta sonra dışardalar

Yorum Yap