Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

THY ile Vietnam Hava Yolları arasında iş birliği mutabakat bildirisi imzalandı

Türk Hava Yolları (THY) ile Vietnam Hava Yolları arasında iş birliğini güçlendirmek amacıyla mutabakat bildirisi imzalandı.

THY ile Vietnam Hava Yolları arasında iş birliği mutabakat bildirisi imzalandı
THY ve Vietnam Hava Yolları'nın, İngiltere’de 18 Temmuz'da başlayan Farnborough Havacılık Fuarı'nda ikili ilişkileri güçlendirmek adına bir mutabakat bildirisi imzalandı.

Bunun ülkeler arası uygun bağlantılar oluşturmanın yanı sıra Vietnam, Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu bölgeleri arasındaki ekonomik, kültürel ve sosyal ilişkilere de ivme kazandıracağı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İmzalanan bildiriye göre, Türk Hava Yolları ve Vietnam Hava Yolları, yolcu ve kargo taşımacılığında halihazırdaki iş birliklerini Hanoi/Ho Chi Minh City - İstanbul arasındaki uçuşlarda codeshare (kod paylaşımı) ortaklığı üzerinde çalışarak genişletecek. Bu sayede misafirler, her iki hava yolunun ağında yeni destinasyonlar keşfetme seçeneğine sahip olacak. Ayrıca 2023'te yürürlüğe girmesi beklenen codeshare ortaklığının kargo taşımacılığı alanında daha fazla iş birliği imkanlarına zemin hazırlayacağı öngörülüyor."

"İki ülke arasındaki ilişkilerin derinleşmesine hizmet edecek"
Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Genel Müdür Yardımcısı Levent Konukçu, pandeminin havacılık sektörüne getirdiği krizin etkilerinden kurtulurken hava yolları arasındaki iş birliğinin ne kadar önemli olduğunun tekrar farkına vardıklarını söyledi.

Vietnam Hava Yolları ile hem kargo hem de yolcu alanlarında genişleyen iş birliğini oldukça önemsediklerini ifade eden Konukçu,"Ortak hedef ve beklentimiz, ilişkileri birçok alanda zenginleştirmek ve misafirlerimize daha fazla alternatif sunmaktır. Türk Hava Yolları olarak bu düşünceyle iki ülke arasındaki ilişkilerin derinleşmesine hizmet edecek bir mutabakat bildirisi imzaladık" ifadelerini kullandı.

Vietnam Hava Yolları Genel Müdürü Le Hong Ha ise Türk Hava Yolları ile iş birliğini sürdürmekten ve genişletmekten büyük memnuniyet duyduklarını anlatarak, "İki bayrak taşıyıcı arasındaki iş birliği yolcularımıza büyük faydalar sağlayacak. Vietnam, Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu bölgelerindeki havacılık bağlantılarını, ekonomik ve kültürel ilişkileri perçinleyecektir" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English