DOLAR : 42,66₺
EURO : 49,80₺
STERLİN : 57,12₺
GRAM : 5.831,32₺
ÇEYREK : 9.593,31₺
CUMHURİYET : 38.061,71₺
3.Sayfa

Mikrofonu bozulan İlber Ortaylı çok kızdı: "Lafım kesiliyor ne dediğimi bilmiyorum"

Eklenme: 21.09.2023 - 18:48

Kırşehir'de 36’ncı Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında söyleşi ve imza gününe katılan ve programda mikrofonu bozulan Tarihçi- Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, "Ahiliği anlatmak için geldiğimiz Kırşehir’de mikrofonumuz bozuluyor. Ben program öncesi sizleri uyarmıştım. Mikrofonum bozulursa sinirlenirim demiştim. Bu işler kanun nizam yazmakla olmuyor" diyerek tepki gösterdi.

Mikrofonu bozulan İlber Ortaylı çok kızdı: "Lafım kesiliyor ne dediğimi bilmiyorum"
Reklam alanı
18- 24 Eylül tarihleri arasında 36'ncı Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Tarihçi- Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı Kırşehir’e geldi. Cacabey Meydanı’nda gençlik söyleşisine katılan Ortaylı, ahilik ile ilgili bilgiler verirken mikrofonu bozuldu. Ekipler arızayı gidermek için uğraşırken yerine getirilen mikrofon da çalışmayınca Ortaylı, "Bak bu çocukları yetiştirmiyorlar. Bu olmayınca olmuyor. Kanun nizam yazmakla, usul- erkan bilmekle olmuyor bu işler. Hayret bir şey. Bizim okulda lisede olurdu böyle şeyler. Amatörce yapılır çalışmazdı. Program öncesi söyledim sizlere. 'Mikrofonum bozulursa ben çok sinirlenirim' dedim. Lafım kesiliyor ne dediğimi bilmiyorum" dedi.
Programın moderatörünün 'Hocam ben hallediyorum' sözlerine ise Ortaylı, "Edemezsin, sen de halledemezsin. Bitti bu iş. Ahiliğe hiç yakışmıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 4
❤️ 0
😊 7
😡 1
👎 2
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 14 tepki

Yorumlar

  • Erhan 808 gün önce

    iş bilmeyen adamlarla ahilik sistemi gibi bir kaliteden bahsetmeye kalkarsan böyle olur

  • Murat 810 gün önce

    Hoca haklı, uyarmış bir de önceden... :))

  • Batuhan Kara 811 gün önce

    <a href=\"https://www.flickr.com/photos/194658652@N06/52933340057/\">üzmeyin hocamızı</a>

Yorum Yap