Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı bir operasyona imza attı.

Uzun süredir devam eden ruhsatsız silah imal ve satışını yapan şahıslara yönelik çalışmalar kapsamında önceki tarihlerde yakalanan toplam 165 tabancanın imal edildiği adres tespit edilerek imalathane ve ikametlere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Eş zamanlı operasyonda, adreslerde yapılan aramalarda adeta cephanelik çıktı. İmalathane ve tespit edilen adreslerde: 110 adet tabanca, 4 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, 16 bin 694 adet uyuşturucu hap, 653 adet tabanca şarjörü, bin 195 adet tabanca namlusu ve yüzlerce silah yapımında kullanılan malzeme ele geçirilerek el konuldu.

‘Silah ve Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti’ suçundan 6 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yasal Uyarı:
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.