DOLAR : 45,476₺
EURO : 52,887₺
STERLİN : 60,765₺
GRAM : 6.649₺
ÇEYREK : 10.925₺
CUMHURİYET : 43.036₺
GREMSE : 107.589₺
3.Sayfa

Marketten aldığı bıçakla eşinin önünü kesip çocuğunun önünde bıçakladı

Eklenme: 15.05.2026 - 11:12

İstanbul Sultangazi’de boşanma aşamasındaki eşinin aracının önünü kesen saldırgan, çocuğunun gözleri önünde genç kadını 6 yerinden bıçakladı. Öte yandan, saldırganın olaydan önce bir markete girip bıçak sorduğu anlar kameralara yansıdı.

Marketten aldığı bıçakla eşinin önünü kesip çocuğunun önünde bıçakladı
Reklam alanı

İstanbul'da 9 yıllık evliliğini bitirme aşamasında olan ve can güvenliği endişesiyle bir süredir ailesinin yanında kalan Ecem Turan Öge, çocuğunu almak için Sultangazi'ye gitti.

Çocuğunu aldıktan sonra Öge’nin aracının önü, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından tek yönlü yol üzerinde kesildi.
6 YERİNDEN BIÇAKLANDI
Öge, çocuğunun gözleri önünde uğradığı saldırıda 6 yerinden yaralandı.

Öte yandan saldırganın olaydan hemen önce çevredeki bir markete girerek bıçak satın almak istediği, bu anların ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdığı öğrenildi. Görüntülerde şahsın markete girerek reyonları kontrol ettiği ve bıçak sorduğu iddia edildi.
"ÇOCUĞUMUN GÖZÜ ÖNÜNDE CAMI KIRMAYA ÇALIŞTI"
Yaşadığı dehşet anlarını anlatan mağdur Ecem Turan Öge, şunları söyledi: "Çocuğu alıp arabayı hareket ettirdiğim anda önüme geçti. Hemen camları ve kapıları kilitledim. Bu kez elindeki bıçakla camı kırmaya, kapıyı zorlamaya başladı. İçeride çocuğum vardı, büyük korku yaşadı.

Çevredeki araçlar hareket edince bir boşluk bulup, oradan çıkabildim ancak bu sırada vücudumun çeşitli yerlerinden 6 bıçak darbesi aldım. Kolumla kendimi korumaya çalıştım."
"10 YILDIR İŞKENCE ÇEKİYOR"
Kızının yıllardır şiddet gördüğünü belirten anne Fehmiye Turan ise, şu sözleri kullandı: "Bu olayın 10 yıllık bir evveliyatı var. Kızım yıllardır işkence çekiyor. ‘Pompalı tüfekle vururum’ diye tehditler savuruyor. Artık çocuklarımızı okula bile gönderemez hale geldik. Yardım istiyoruz, can güvenliğimiz yok."


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap