Konya-Kırıkkale kara yolunda seyir halindeki TIR, gurbetçi ailenin içerisinde bulunduğu minibüse arkadan çarptı. Feci kazada anne hayatını kaybetmiş, 2 çocukları ise ağır yaralanmıştı. Ağır yaralı iki kardeşten acı haber geldi.
Kaza, 19 Ağustos tarihinde Konya - Kırıkkale yolunun 180. km meydana gelmiş, sürücücü ve plakası belirlenemeyen TIR, iddiaya göre yol kenarında mola için park halinde olan Erkan Ö. idaresindeki Transporter marka minibüse arkadan çarpmıştı.

Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede anne Nurdan Ö. olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlemiş, çocuklardan durumu ağır olan Ömer A. Ö. helikopter ambulans ile Ankara'ya sevk edilmişti.

Kazada baba Erkan Ö. ve diğer üçüz çocuklar Nas Ş. A. Ö. (4), Eslem Ş. A. Ö. (4) ve Azad M. H. Ö. (4) ambulanslarla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Durumu ağır olan çocuklardan Azad H. M. Ö. ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edilmişti.

İki kardeşten acı haber
Kaza sonrası ağır yaralanan Ömer A. Ö. kaldırıldığı Ankara'daki hastanede Azad H. M. Ö. ise Konya'daki hastanede hayatını kaybetti.
İki kardeşin cenazesi Ankara'ya bağlı Haymana ilçesi Emirler Mahallesi Kesikkavak köyünde kılınan cenaze namazının ardından Aile Kabristanlığında yan yana toprağa verildiği öğrenildi. (Ertan Özkök)
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yanlış görülmüyorsa 19ET354 plakası oradan geçmekte olan başka bir araçtan oraya düştü tesadüfen
O YOl Türkiye’nin en kötü yolu yetkililer yol bakım çalışması neden yapmaz!!??
Yorum Yap
Bakan Kurum 500 bin sosyal konutta ilk kuranın çekileceği ili açıkladı
Milyonluk yarış tayları kaza sonucu telef oldu
Burak Yazgı’dan bir dünya rekoru daha: Tek koluyla 116,8 kilogram kaldırdı
Konya'da şivlilikte korku dolu anlar! Havada çarpışan çocuklar ateşe düştü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomik performansımızı Ar-Ge ve inovasyonla kaynaklarla kalıcı hale getiriyoruz
Çöp poşeti içinde cansız bedeni bulundu
Gazeteci Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Dost Eli Derneği’nden Konya’nın Şivlilik geleneğine arabalar dolusu destek
Konya’da Regaib Kandili'nde eller semaya açıldı
Kazakistan, 1 yıl önce düşen Azerbaycan uçağına ilişkin soruşturmanın ara raporunu yayımladı
Bahis soruşturması kapsamında 30 gözlemci PFDK'ye sevk edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Regaip Kandili mesajı