AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ve ailesi, dün akşam saatlerinde Karaman'a seyir halindeyken trafik kazası geçirdi. Konya-Karaman yolunun kritik noktalarından birinde meydana gelen olayda, Eser'in eşi Seda Eser hafif şekilde yaralandı.
Konya-Karaman karayolunun kritik noktalarından birinde meydana gelen trafik kazasında, Milletvekili Eser’in eşi Seda Eser hafif şekilde yaralandı. Olay, hem bölge halkında hem de siyaset camiasında endişeye neden oldu.
Kaza, Milletvekili Eser’in direksiyonunda bulunduğu özel aracın, Karaman’a doğru seyir hâlinde olduğu sırada, Konya çıkışındaki Kaşınhanı mevkii Torku tesisleri yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, seyir hâlindeki aracın önüne aniden ve kontrolsüz bir şekilde bir tır çıktı.
Milletvekili Eser’in beklenmedik duruma karşı gösterdiği hızlı ve soğukkanlı manevra, olası büyük bir faciayı engelledi. Direksiyonu son anda kıran Eser, tırla doğrudan çarpışmaktan kıl payı kurtuldu. Aracın savrulması nedeniyle araç içinde korku dolu anlar yaşandı.
Kazada, milletvekilinin eşi Seda Eser hafif yaralanırken, Eser ve araçtaki diğer kişilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (Yunus Köroğlu)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Bu TIR şoförü resmen cinayetten yargılanmalı
Buraya acil çözüm
Olay çok yönlü araştırılmalı. Bence.
Yorum Yap
Konya Büyükşehir "İş sağlığında temel tetkiklerin değerlendirilmesi" paneline ev sahipliği yaptı
Başkan Halil Bıçakçı: Ramazan’ın manevi iklimi birliğimizi güçlendirsin
Togg ile TBF arasında anlaşma: Milli takımlar ana sponsoru oldu
Sahurdan önce 1 kaşık tahin yemek bakın ne işe yarıyor...
Domenico Tedesco'dan Fenerbahçe ile yeni sözleşme sorusuna cevap
Ekrem İmamoğlu'nun da yer aldığı 'casusluk' davasında iddianame kabul edildi
"Türk milletine hakaret" içerikli paylaşım yapan kişi gözaltına alındı
Dijital Mecralarda Hakaret ve Sorumluluk
Babalık davasından karar çıktı! Metin Akpınar'a milyonluk tazminat
Konya'da sağanak sonrası Pınarbaşı denize döndü
Snapchat, Türkiye'de temsilci atadığını duyurdu
Eğitimde ara tatil kaldırılacak mı? Bakan Tekin'den açıklama
Haber Ara