DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
3.Sayfa

Konya'da yolu kapatıp dehşet saçtılar! Valilik açıklama yaptı: Gözaltına alındılar

Eklenme: 20.04.2024 - 02:46 Güncelleme: 20.04.2024 - 09:24

Beyşehir ilçesinde 8 kişi, yolu kapatarak tüfek ve tabancalarla havaya ateş açtı. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedilip sosyal medyada paylaşıldı. Konya Valiliği silahla havaya ateş açtığı tespit edilen 8 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Reklam alanı

Konya Valiliğinden yapılan açıklamada, dün sosyal medyada yer alan "Dışarıdan getirilen bir gelin için yolu kapatarak havaya ateş açtılar" konulu paylaşım ile ilgili inceleme başlatıldığı belirtildiİnceleme sonucunda; Beyşehir ilçesinde gerçekleşen eylemin "yol kapatma değil, sözde düğün eğlencesi amaçlı havaya ateş açma" olduğunun tespit edildiği aktarılan açıklamada, "Silahla havaya ateş açtığı tespit edilen 8 şüpheli şahıs savcılık talimatıyla gözaltına alınarak haklarında adli tahkikat başlatılmıştır. Ayrıca failler hakkında para cezası idari işlemi tesis edilmiştir. Vatandaşlarımızın huzurunu bozan hiçbir eyleme izin verilmeyecektir. Suç failleri hakkındaki yaptırımlar titizlikle uygulanacaktır." ifadeleri kullanıldı.Olay

Beyşehir ilçesi Karaali Mahallesi'nde 8 kişi, yolu kapatarak tüfek ve tabancalarla havaya ateş açtı. O anlar, cep telefonu kamerasına kaydedilip sosyal medyada paylaşıldı. Harekete geçen jandarma, 8  kişinin kimliğini belirlemek için çalışma başlatmıştı. 


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 4
❤️ 0
😊 3
😡 6
👎 1
😂 0
😢 1
😲 0
Toplam 15 tepki

Yorumlar

  • Adalet gerek 602 gün önce

    idari para cezası ? İngilterede yasanan olay: parkta oturan iki kadını rahatsız eden bir adam polis tarafından yakalanır yargılanır. hakim 2 yıl 3 gün hapis cezası verir. adam 2 kadını rahatsız ettim diye bu ceza çok değil mi der. Hakim o iki kadını rahatsız etmenin cezası 3 gündü. 2 yılı ingiltere halkını tedirgin ettiğiniz için aldınız der. Yorum bu kadar.

  • Ali 602 gün önce

    icimizde barbar cok malesef

  • İçişleri Bakanım 603 gün önce

    Sayın bakanım, bir ülkede ruhsatsız silah artıyorsa! internet üzeri ve telefonla silah tüfek alınabiliyorsa! İnsanlar bu silahlarla sokaklarda, düğünlerde, şehir merkezlerinde rahatça ateş edebiliyorlarsa! BU ülkede adalet ve kanunların gerçekten uygulandığını söyleyebilir miyiz?

  • GÜRHAN 603 gün önce

    HABER YAPILANA KADAR SERBEST KALMIŞLARDIR GÜZEL ÜLKEM ADALETSİZ ÜLKEM:)))))))))

Yorum Yap